Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 103

Wątek: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?

Re: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?

louis nie kozakuj nikt mi tak nie kazal mowic poprostu homoseksualizm mnie brzydzi , rozumiesz? kazdy ma prawo do swojego zdania , powinienes uszanowac moje zdanie bo zachowujesz sie jak prostak :]

xeo, ta "choroba" zostala dawno dawno wykreslona z listy "chorob". Temat zamkniety. homofobia do gazu

A wedlug mnie młodzi ,niedocenieni filmowcy chcą wypłynąć na fali ogólnego stosunku społeczenstwa do innosci seksualnej i nietolerancji naszego bogobojnego narodu.Poniewaz pedofilia byłaby calkowicie nie do przyjęcia to filmowcy wybrali sobie za cel nieco inną grupe.To doskonaly material na kontrowersyjne"dzieło"
    Nikt nie wezmie "pod młotek" tresci,tylko sam temat i nazwiska twórców napewno pojawią sie w mediach-przynajmniej internetowych.
    Według mnie to droga na skróty,zbiorą oczywiscie gromy na swą głowę ,ale ktos ich zauwazy i to na dodatek za friko bo nikt nic za to nie dostanie,oprócz twórcow dziela.
    PS.Jakby ktos tego nie zauwazył to zyjemy w 21 wieku i od pewnego czasu homoseksualizm nie jest chorobą,czego nasz dzielny od pokolen naród płodzący kolejne miliony bohaterów walczących za honor i ojczyzne nie zauwaza chyba.Seks to nie tylko prokreacja ale rozrywka ,wiec odrózniajmy płodzenie od dobrej zabawy.U nas wrzuca sie do jednego wora dewiacje i zachowania odmienne od ogólnie przyjętych.To co dorosli ludzie robią z własnej woli,pojedyńczo,parami czy w tuzinach to tylko ich i nikogo wiecej sprawa.
    Wiec mieszanie gejów i pedo czy zoofili to raczej nie na miejscu jest.
    Rownie dobrze mozna napisac ze hodowanie ptaszników to zboczenie bo wiekszosc narodu tego nie robi.

a mnie brzydzą małe dzieci i nie chce żeby je rzucać do gazu... wybacz Xeo ale to bardoz prymitywny sposób myslenia - nie podoba mi się więc trzeba zlikwidować. Homofoby do gazu :P

Louis Cypherr
    Guest

Dziecko drogie, różnica pomiędzy wyrażaniem swojego zdania, a wyrażaniem oszczerstw i homofobią jest abyt wielka, aby jej nie dostrzec. Ty niestety jej nie dostrzegasz i tym samym sam się zachowujesz jak prostak.

Podrośnij troszeczkę, a tymczasem nie wypowiadaj się na tematy, których nie rozumiesz.

Szanuję cudze zdania, ale nie szanuję oszczerstw. Rozumiesz, czy też ten Twój szesnastoletni rozumek nie bardzo jest w stanie to pojąć?

Robercie nieswiadomie polaczylem homoseksualizm i zoofilie.Tak samo uwazam ze seks to nie tylko prokreacja ,ale brzydzi mnie mysl dwoch facetow razem...sex..itp , mowiac drastycznie , u ludzi , otwor odbytu zostal stworzony do jednego celu...

a co do mojego wieku uwazacie ze jak mam 16 lat to jestescie lepsi ?

Louis Cypherr
    Guest

Niekoniecznie, ale swoimi wypowiedziami dajesz świadectwo, że na pewno mądrzejsi...

Wiesz,mnie tez nie podnieca widok dwóch facetów kochających się,nie przepadam za tym by publicznie okazywali sobie czułości,ale uwazam ze to jest ich sprawa jesli są dorosli to mają do tego prawo.Po prostu wrzucanie wszystkiego do jednego wora z napisem "zboczenie"jest nie na miejscu.Pisanie że ktos ma "isc do gazu"tez nie jest normalne.Dziś geje a jutro kto-niewidomi?A może modelarze?Nie musze czegos popierać ,by móc to zaakceptowac jako coś co realnie istnieje.Po prostu wydaje mi sie że w Polsce wogóle pojęcie "tolerancja" umarło już dawno.I to mnie denerwuje.
    Jesli coś nie szkodzi innym ludziom to ma prawo do istnienia.

Louis'ie Cypherze gdybym mial 26 lat tak jak ty , tez bym czul sie pewnie mowiac 16'latkowi ze starszy-lepszy,madrzejszy....

Uprawnienia umieszczania postów