Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 103

Wątek: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?

Re: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?

i jeszcze jendo - wg. ankiet minimum 5% wszystkich ludzi to homoseksualiści. Oczywiscie ankieta podaje procent ankietowanych... do tego trzeba wziąś pod uwagę, że nie każdy homoseksualista się w takiej ankiecie przyzna że jest homo, wiec pare procent trzeba tu doliczyć. Prawda jest taka że gejów i lesbijek jest wśród nas mnóstwo (nie liczę osób biseksualnych).
    Ponadto cchiałbym zauważyć, że znam lesbijkę która jest opiekunką do dzieci - świetna dziewczyna i znam też nauczyciela który jest gejem (a dokładniej wykładowcom na wyższej uczelni). A zapewniam Cię, że ja tak wiele ludzi ni znam... poza tym połowa księży to pewno geje i biedacy w Kościele nie są pewno z powołania, tylko dlatego, żeby nie być "sobą"....

Xeo miałem na myśli tok myślenia Sculptora - sorki, źle ująłem. Nie tweirdze że powinieneś uwielbiac kogokolwiek, ale powinieneś to wg mnie zaakceptować - nawet nie mówie już o tolerancji, ale o zwykłej akceptacji.

ok ja rownierz przepraszam :P nadal zostaje przy swoim . nie akceptuje homoseksualizmu

tak liczba gejow i lesbijek rosnie - nie zauwazyles tego???
    a gdy uznamy to za normalnosc to bedzie ich jeszcze wiecej bo nikt nie bedzie odczuwal zahamowan dla pociagu w strone homo skoro to stanie sie takie noramlne.. a do czego to doprowadzi??? Ja jako hetero stane sie jednostka rozrodcza a taki gej czy lesbijka bedzie "wychowywac" moje dzieci???

Tak wiem i nieraz to widzialem ze homosexualisci wybieraja scisle okreslone zawody tak jak i pedofile - (dziwne podobienstwo ale jest nie moja zasluga jest i tyle) takie zawody gdzie maja kontakt z generalnie mlodzieza kontakt "wychowawczy

a dlaczego "powinien" i to jest wlasnie ten moj tok myslenia przed tym przestrzegalem - promocja homosexualizmu - konsekwencja (jedna z...) narzucanie zdania

Sculptor liczba gejów i lesbijek stale utrzymuje się na jednakowym poziomie. A to że widzisz że jest ich więcej to tylko dlatego, że mają dość ukrywania się. Jakbyś się czuł gdybyś musiał przed swoimi bliskimi ukrywać jakąś ważną rzecz o sobie?? prawda jest taka, że oni nikomu nie szkodza, a ludzie sięboją bo ich nie znają... ba - nie wiedzą, że znają. Bo zapewniam Cię że wszędziem mozesz się natknąć na geja czy lesbijke - od sklepu, przez szkołe i prace po najwyższe stanowiska w rządzie.

Manipulacje - nigdy nie napisalem zeby wybijac niepelnosprawnych - napisalem natomiast aby brac przyklad z natury - tam niepelnosprawne lub okaleczone osobniki w gatunkach stadnych sa otaczane opieka!!!!!!!! kiepski manipulatorze

Sculptor ale kto Ci powiedział, ze homoseksulaiści pracująz dziećmi?? mylisz pojęcia... ani geja ani lesbijki dzieci nie pociągają.... dzieci pociagają pedofilów... No sam powiedz mi - znasz osobiście geja lub lesbijke?? Jesli nie to sam chyba zdajesz sobie sprawe że nie dla kogoś kto zna takich ludzi Twoje argumenty sa śmieszne... to tak jak zawsze się nabijamy kiedy na jakimś forum piszą o tym jakie to węże są obleśne i że trzeba je tępić - Ci ludzie nie wiedzą co to wąż, a Ty nie wiesz co to homoseksualista.

gdzie tam manipulacja... "jak ona sie "rozprawia" z odmiencami???????? " - tu oczywiście chodziło o opieke - taaaa jasne skoro mamy brać przykład z natury to zostawmy gejów i lesbijki w spokoju świętym bo tam się na nich nawet uwagi nie zwraca... a niepłenosprawnych nie otacza się opieką (to wyjątki), ale tępi od urodzenia.

Uprawnienia umieszczania postów