-
Re: szukają aktorów do filmu o zoofilii - co o tym myślicie?
Czemu piszesz w liczbie mnogiej?Nie uważam sie za lepszego czy mądrzejszego tylko dlatego że dwa razy tyle lat co Ty.Nawet mi przez myśl nie przyszło sprawdzać Twój profil.
-
ok , mozecie mnie objechac jeszcze raz ale musze to powiedziec :] np.taki pan Zenek , dzis kreca go faceci a jutro dzieci , i jest problem.Mowie tu o jednym przypadku , nie sadze ze homoseksualista to od razu jakis pedofil ,zoofil , nekrofil czy inny smiec ale musicie mi przyznac ze ludzie maja rozne urojenia :/
-
przepraszam Robercie nie pisalem o Tobie
-
hyyyyy tylko to niesjest twoja sprawa jak ktos lubi ****** sie w **** to jego sprrawa i jego partnera/partnerki(jesli oboje są tego swiadomi co robią) i nie powinno to nikogo obchodzic prócz ich samych.Tolerancja naszczeście(przynajmniej tak ni sie wydaje, chyba ze to moje złudzenie)jest coraz wieksza dla homoseksualizmu.Homofoby do gazu!!!!!!!!!!!!
-
Proponuję WSZYSTKIM opościć ten fragment: "do gazu", niezależnie od pogladów.
-
równie dobrze heteryka mogą pociągać dzieci... Xeo wybacz, ale widac, że nie wiele wiesz o temacie... upodobania seksulane nie pojawiają sie z dnia na dzień i nie zmieniają z dnia na dzień. A co do publicznego okazywania uczuć, to myśle, że nie tylko geje nie powinni się lizać na środku rynku, ale też heterycy. Do tego są lepsze miejsca... jak widze jak jakiś facet wsadza lasce język w gardło na mieście, to też nie mam o nich zbyt dobrego zdania...
A co kto robi wsypialni - jego sprawa. Za rękę to ja sobie moge nawet z mamusiąp o miescie chodzić i to nie świadczy o niczym.
-
wiem ze nie moja sprawa rozumiem ale topic konczy sie na "-co o tym myslicie?"
wiec napisalem
-
nikt nie twierdzi, że nie mogłeś napisać. Ale my też mamy prawo się nie zgodzić. Nie bierz tego do siebie. To tylko dyskusja, która mam nadzieje, że nie zejdzie na psy jak inne o tej tematyce i nie zostanie zamknięta.
-
Gowno mnie brzydzi. Sranie to choroba.
-
haha sranie to choroba
a co ty niesrasz:>??
Uprawnienia umieszczania postów