Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Problem z gta sa

Problem z gta sa

Uruchamiam instalacjie, i z autorun i ręcznie i wyświetla sie tylko czarne dosowskie okikenko i zaraz znika, cos mozna sie doczytac nie jestem pewnien że program nie może odczytac bo cos za mało pamięci? Ale nie jestem pewnien czy tak pisze bo bardzo szybko znika i może mi sie w oczach mienić

Bardzo prosze o pomoc bo jestem już tak zdenerwowany ze popełnie samobójstwo:P czekałem na tą gierkę kupe czasu, a tu lipa, nie chodzi grrr...

ironkapela
    Guest

Re: Problem z gta sa

Moze sprobuj odpalic po innym windowsem :]

albo spróbuj zrobić print screeen'a w odpowiednim momencie i odczytać co tam pisze...

ja pisałem w poprzednim poście , ale zdaje się że nikt tam nie zagląda . Ja też mam problem choć jeszcze jej nie mam W wymaganiach pisze że musi być windows XP/2000 , ja mam 98 . Czy mi pójdzie ?

nie nie pójdzie

TERRAGADY:
    nie ma tu znaczenia konfiguracja sprzętowa
    mam w domu 2 identyczne kompy(oba z xp) i na jednym dziala a na jednym jest tak jak mowiłeś

Print screena nie da sie zrobić, próbowałem ze 100 razy trafic ale mi sie nie udało. Kompy tez mam dwa, jeden xp drugi 2000 i na obydwóch nie działą. A co u ciebie cornieszon pisze w tym czarnym oknie? tak jak u mnie cos z pamięcią? Kurcze! ale moze bede miał w poniedziałek druga wersje jakąś to moze ta mi pójdzie. :-/ Ale gierka spoko bo u kumpla pocinamy, a może trzeba jakąs łatkę zainstalować na windowsa? A może trzeba dużo miejsca na dysku c, albo coś w biosie pozmieniać.

ironkapela
    Guest

Problem to ma odpiero ja. Sciagalem sobie ladniutko GTASA. Zostal mi juz tylko 1gb z 4gb!! I co sie stalo?? Nagle z 75% zrobilo sie 27% :| Nie mam pojecia dlaczego Usuwalem zadanie. Sciagalem ten sam plik torrenta, ale po hashowaniu dalej jest 27 ;( i nawet nie laczy sie z seddami ani peerami :/

hahaha ja tez tak sciagalem fikolki z kazy i z 90 procent zrobilo mi sie 0 procent niewiem czemu .wlaczylem kompa i wylaczylem i sie skasowalo hehei juz niesciagam bo skzoda nerwow

ale jestem wkurzony ze mi nie chodzi san andreas, tyle czekałem na niego, choooo*** komputery sa jednak głupie. A tak miałem ochote pograć w to, i teraz musze żyć z myślą ze już u siebie w to nie zagram chyba ze ktoś mi pomoże jak to zrobić

"Program za duży do umieszczenia w pamięci" o to pisze w tym okienku, udało mi sie to złapac HyperCam, nagrałem to jak otwieram i potem spowolniłem podczas odtwarzania. Ale nie rozmumiem troche tego co tam pisze, możecie mi wyjaśnić?

Uprawnienia umieszczania postów