Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Mysz optyczna

Mieszany widok

Mysz optyczna

Mam problem, cos ostatnio mi myszka chodzi gorzej, w sumie od formatu cos jest nie tak nei wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale cos jets nie tak, najbardziej mi to przeszkadza jak gram w cs bo tam musze miec idealnie, nie reaguje na minimalne ruchy nie jest taka czula jak zawsze nie wiem czemu, i to juz nie chodzi o sama zmiane sensu myszki w grze czy w winie bo zmienialem i dalej to samo, jak lekko rusze praktycznie minimalnie drgnie to ona nie zaskakuje ;/ nie wie czemu ... na poczatku mysallem ze cos z mysza ale potem podlacyzlem zwykla kulkowa i to samo :| co ja jeszcze moge pozmieniac ?? zrobie jeszcze raz format bo i tak musze mam nadzieje ze wroci wszystko do normy bo grac sie nie da

Re: Mysz optyczna

Wejdź w panel sterowania (tam jest folder mysz) i zmień ustawienia. Możliwe, że wystarczy zmienić któryś z parametrów i wszystko będzie ok.

Pozdrowiaski

A moze skoro po formacie, to podczas niego zresetowaly ci sie ustawienia czulosci myszy w Conter Strike'u? :>

taki mały off topic z mojej strony :P ja gram w cs'a na zwykłej kulkowej myszce która tnie się jak niewiadomo co i jestem jedym z najlepszych graczy na servie:P kwestia przyzwyczajenia i wprawy:P

a moze tez masz usyfione biurko i laser, ja czasem odtluszczam, ale pewnie czulosc wystarczy zmienic w grze

czulosc akorat mam zmieniona ;] to nie chodzi o to ze myszka chodzi wolniej tylko ona poprostu delikatnych ruchow nie lapie, mam juz czulosc na maxa i dalej ona nie lapie ;/

Uprawnienia umieszczania postów