-
Z cyklu: "Mamy Cie" ;)
Niee.. tym razem nie bedzie nic o Ibiszu i paradach rownosci.
Jak lubicie cos w stylu Resident Evil... ;]
http://discordia.pl/~toread/stuff/UP-ZombieArcade.wmv
Moim zdaniem warto sciagnac
Podziwiam goscia, ze nie umarl na zawal.. bo gdyby mi takie cos zrobili, to... :]
Ps. ten hipnotyzer chyba bral udzial w rosyjskiej ruletce... chyba na jakims programie lecialo.
Filmik idzie jak krew z nosa, ale co tam, kiedys sie sciagnie.
-
-
Re: Z cyklu: "Mamy Cie" ;)
Tu masz wersje, ktora sie szybko sciaga, ale wydaje sie byc "obcieta" przy koncowce
http://d23.yousendit.com/E/1N7OFJC88...bieArcade1.wmv
-
Tzn ten drugi link sciaga sie do 86%, a pozniej ... dup... i szukaj sobie w Temp :P
Dlatego lepiej poczekac i sciagnac pierwszy
-
Ja sciagnolem cale z drugiego linka. Wiec raczej jest OK
-
Ogladnolem... niezly hardcore... ale jakos trudno mi w to uwierzyc...
-
Nawet jesli to sciema to i tak dobra. :]
-
Naprawde Ja bym chyba umarl ze strachu..., nie znam sie na hipnozie ale pewnie cos takiego jest mozliwe. Bylo juz wiele eksperymentow w tej dziedzinie np. pokazywali grupie ludzi impulsy siwetlne na ekranie i 80% badanych powiedzialo ze widzialo kota.
Jesli u zaby mozna wywolac probe ataku na nie istniejacego owada przy uzyciu elektrod wczepionych do mozgu to z pewnoscia z czlowiekiem daloby sie zrobic o wiele wiecej.
-
;O yyyy .. heh jak by mi taką banie wkręcili to nie wiem co bym zrobil ... dobrze to wymyślili wszystko heh
-
Ja podziwiam "organizatorow", ze mieli dosyc odwagi, zeby zaryzykowac ostre przepychanki sadowe ;>
A tak na poboczu - chyba wolalabym na miejscu tego goscia, nie byc wprowadzana w ten drugi stan hipnozy. Jakos wyzej cenilabym autentyczne przezycie strachu i paranoi totalnej - niz jej blade "przeczucie" po obudzeniu przed automatem do gier. Takie nowe doswiadczenie zyciowe A oni - nawet to mu odebrali. Nieladnie
Uprawnienia umieszczania postów