Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Z cyklu: "Mamy Cie" ;)

Z cyklu: "Mamy Cie" ;)

Niee.. tym razem nie bedzie nic o Ibiszu i paradach rownosci.

Jak lubicie cos w stylu Resident Evil... ;]
    http://discordia.pl/~toread/stuff/UP-ZombieArcade.wmv
    Moim zdaniem warto sciagnac
    Podziwiam goscia, ze nie umarl na zawal.. bo gdyby mi takie cos zrobili, to... :]
    Ps. ten hipnotyzer chyba bral udzial w rosyjskiej ruletce... chyba na jakims programie lecialo.
    Filmik idzie jak krew z nosa, ale co tam, kiedys sie sciagnie.

Re: Z cyklu: "Mamy Cie" ;)

No idzie powaznie jak krew z nosa :d niech ktoś zapoda na meila ssj0@interia.pl

Tu masz wersje, ktora sie szybko sciaga, ale wydaje sie byc "obcieta" przy koncowce
    http://d23.yousendit.com/E/1N7OFJC88...bieArcade1.wmv

Tzn ten drugi link sciaga sie do 86%, a pozniej ... dup... i szukaj sobie w Temp :P
    Dlatego lepiej poczekac i sciagnac pierwszy

Ja sciagnolem cale z drugiego linka. Wiec raczej jest OK

Ogladnolem... niezly hardcore... ale jakos trudno mi w to uwierzyc...

Nawet jesli to sciema to i tak dobra. :]

Naprawde Ja bym chyba umarl ze strachu..., nie znam sie na hipnozie ale pewnie cos takiego jest mozliwe. Bylo juz wiele eksperymentow w tej dziedzinie np. pokazywali grupie ludzi impulsy siwetlne na ekranie i 80% badanych powiedzialo ze widzialo kota.

Jesli u zaby mozna wywolac probe ataku na nie istniejacego owada przy uzyciu elektrod wczepionych do mozgu to z pewnoscia z czlowiekiem daloby sie zrobic o wiele wiecej.

;O yyyy .. heh jak by mi taką banie wkręcili to nie wiem co bym zrobil ... dobrze to wymyślili wszystko heh

Ja podziwiam "organizatorow", ze mieli dosyc odwagi, zeby zaryzykowac ostre przepychanki sadowe ;>
    A tak na poboczu - chyba wolalabym na miejscu tego goscia, nie byc wprowadzana w ten drugi stan hipnozy. Jakos wyzej cenilabym autentyczne przezycie strachu i paranoi totalnej - niz jej blade "przeczucie" po obudzeniu przed automatem do gier. Takie nowe doswiadczenie zyciowe A oni - nawet to mu odebrali. Nieladnie

Uprawnienia umieszczania postów