-
Re: Od czego zacząć ?
czesc
z jaszczurek: gekon lamparci, agama brodata, agama błotna, anolis zielony
węże: zbozówka, boa dusiciel (potrzebuje dużo miejsca, dużo jedzenia itp.), pyton królewski (moze sprawić małe klopoty), boa tęczowy
ps. myśle, ze dużym ułatwieniem w wyboże zwierzaka było by podanie ilości wolnego miejsca, pieniedzy mających byc przeznaczonych na miesięczne utrzymanie itp.
-
lepiej poczytaj sobie opisy i wybierz odpowiedni gatunek bo przypuszczam, że każdy poleci ci zwierzaka, którego hoduje...
poczytaj sobie o szyszkowcach
-
Musze powiedzieć że zaskoczyliście mnie swoją życzliwością. Kiedy zakładałem malawi to wszyscy mnie gdzieś odsyłali jakieś strony, na czacie radzili mi chodowle "ślimoków" jak to jeden powiedział a tu prosze, mimo iż tematów tego typu na forum jest duż to tyle odpowiedzi. Jesteście super ludźmi, teraz to tym bardziej chce mieć terrarium. Dzięki za rady, "poczytam, popatrze,zrozumiem więcej a potem sam wezme się do akcji"
Pzdr.
-
czemu uważasz żólwie za niewdzięczne ja właśnie żólwia mam i nie zamienił bym go na żadne inne zwierze
-
ba... no wiadomo ze ludzie z forum terrarium.com.pl to pierwsza klasa
-
Bo też w miły sposób do nas zagadałeś, ładnie się przedstawiłeś
-
Ja osobiscie narazie nic nie hoduje a jednak polecam ci geka lamparciego,sam go kupuje w najblizszych dniach.....Oddam Ci zolwia czerwonolicego jesli chesz,tez fajne zwierzatko
Uprawnienia umieszczania postów