-
Od czego zacząć ?
Najpierw kilka słów o sobie,od 6 lat zwariowałem na tle zwierząt najpierw kupiłem sobie papugi, po przeczytaniu kilku ksiąrzek wykonałem dla nich klatke i
zakwaterowały się u mnie Aleksandretty Obrożne. Doczekałem się od nich
młodych ale po dwóch latach było to za mało i postanowiłem sobie założyć akwarium
Na poczatku było to akwa ogólne z gupikami i innymi takimi, Trzeba się najpierw
pod uczyć. Po pół roku kupiłem kolejny zbiornik, większy, w nowym akwa umieściłem
pyszczaki z Malawi, następnie przyszedł czas na krórlika miniaturke dla córki i pies
dla żony. Po obejrzeniu kilku programów na Animal Planet stwierdziłem że....
Chciałbym założyć terrarium ale nie wiem od czego zacząć. Napewno po pierwsze trzeba wiedzieć co się chce trymać w terra i dopasować do zwierzątka terrarium ale co dalej ? Jak urządzić terra żeby było funkcjonalne.
Pewnie ktoś pomyśli że nie mam co robić z kasą,muszę mieszkać w wielkim domu żeby to wszystko pomieścić i że w ogóle mój przypadek nadaje się do psyhiatry a nie do dyskusji na Forum. Nie wiem poprostu uwielbiam zwierzęta i tyle. Zawsze chce im zapewnić jak największy komfort, żeby czuły się jak w naturalnym dla siebie terytorium. Mieszkam na wsi w wolnostojącym domu i miejsca mam dość dużo aby móć założyć male zoo :-).
Gdyby ktoś mógł to prosiłbym o pomoc. Z góry dziękuję.
Uprawnienia umieszczania postów