-
Re: MOTORHEAD
No skinheadowskie zespoły są fajne. A sami skini tacy sobie. Polski skin to zwykle ***** jak drechy a amerykański jest spoko.
-
Re: MOTORHEAD
piteer - Muzyczka w stylu RAC jest nawet w porzadku. Ja czasami tego slucham, a ze skinami mam tyle wspolnego, co moja babcia z wyscigami formuly. Nienawidze faszyzmu, ale sam przyznaje, ze ich muzyka jest fajna.
Bardzo fajnie takie zespoly graja, mimo tego, ze w wielu piosenkach slychac elementy zrytej ideologii (mam na mysli nienawisc itd).
Ale muzyke maja BARDZO DOBRA brzmieniowo... np. Legion (tu moze przesadzilem, ale lubie jedna piosenke... bodajze Legiony Polski), Honor (wokalista ma spoko glos, gitarki rowniez ladnie pracuja), Thor, z zagranicznych Hel, Ultima Thule..... taki rock :] (polecam Hel.. spiewaja 2 panienki. Szwedzki zespol. Dosc ladnie brzmi...chyba nawet lepiej, niz ostatnio Nightwish.. no ale o gustach sie nie dyskutuje)
Z blackowych z kolei Gontyna Kry i Graveland. Graveland to jeden z najlepszych blackowych zespolow i musze to przyznac.... mimo czesto dosc smiesznych tekstow, ...cos jak jihad.pl
Ale niech ktos sobie poslucha Graveland - Prawo Stali.
Uprawnienia umieszczania postów