-
World of Warcraft
Czy ktoś wie, jak można za darmo grać w World of Warcraft??
-
Re: World of Warcraft
hm...podobno sa roznego rodzaju cracki pozwalające wchodzić na scrackowane serwery , ale dokładniej Ci nie powiem bo w to nie gram .
-
Słyszałem, że granie na pirackich servach jest bez sensu - co chwile są usuwane (podobno rzadko jakiś stoi dłużej niż 3 tygodnie), dziury w grze, lagi jak się patrzy + wszelkie inne możliwe problemy z grą o jakich można "zamarzyć".
Jak chcesz grać w WoW-a to radze lepiej wydac te 5 dych na miesiąc. Inna bajka, że to kupa kasy jeżeli ktoś młodszy utrzymuje się sam/ jest na utrzymaniu rodziców. Ale wyboru raczej nie masz specjalnego jak chcesz pograć normalnie.
pozdrawiam,
Michał
-
Ja swego czasu gralem na pirackich serwerach. Gra bez sensu, po dwoch dniach przestalem. Ciagle jakis blad wyskakiwal, po czym trzeba bylo 10 min czekac zamin sie mogles znow zalogowac. Z 5 minut gry i znow porrot do Winow... Gra nie warata swieczki.
-
Więc ja powiem inaczej, sam chciałem w to grać ale zmiana serverów wkurzała mnie. JEdnak moi koledzy nadal podniecają się tą grą :P . Grać za free nie jest trudno . Trzeba miec trzy rzeczy :
Patcha
adres servera
i grę
gdy już mamy wszystko to musimy w jednym startowym pliku w WoW zmienić adres strony servera np. w tym poliku jest- costamcostam www.blizzard.com , no to my zmieniamy na costamcostam www.adres servera.pl
Troche chaotycznie :P
-
Granie na privach jest bezcelowe jesli chodzi o ta gre.
Lepiej juz kupic oryginal i miec 3 miesiace z glowy (po wykupieniu karty).
Ale to kosztuje.
Gdyby nie inne wydatki, to bez wahania bym to zrobil.
-
Nie ma nic za darmo :-) Heh... a tak na serio są prywatne serwery, ale żeby i na taki się dostać musisz mieć scracowaną wersję gry :-) A także mody charakterystyczne dla danego serwera... dokłądnie nie wiem ale mój kumpel grał. Problem w tym że do dobrej zabawy potrzeba kilkadziesiąt tysięcy graczy, na takowych serwerach jest ich nie więcej niż 100 :-PPP
Uprawnienia umieszczania postów