-
Re: Kim jestesmy??!!
Luzik :] Ja tam do Ciebie jakichs tam pretensji o to nie mam. Ciesze sie, ze przynajmniej terrarysci obejrzeli ten material.
-
a mnie nie obchodzi co Ty chciałeś!!! Wiedziałeś, że łamiesz regulamin, a zrobiłeś to i tak tylko po to by zrobić troche szumu na forum. Jeśli jesteś zainteresowany tematem nie narzucaj go innym. Od tego jest dział " Na każdy temat" a nie całe forum!! Każdy chyba zdaje sobie sprawe, ze takie akcje nie tylkom dotyczą zakładów garbarskich, ale rzeźni itp. Jak myslisz, ze każąc to ogladać wszystkim zmienisz świat to grubo się mylisz. Widziałeś kiedyś jak giną zwierzęta w ubojniach ??? Widziałeś jak tuczy się ptaki i inne zwierzeta ??? Jadasz mięso ??? Bo ja mimo wszystko jadam, i noszę skórzane buty.
-
Tez jadam. I wcale nie jestem przeciwko ubojowi w rzezniach. Jestem jedynie za zmiana sposobow, w jaki sie to odbywa.
-
no tak tylko moim zdaniem w bardziej cywilizowanych hodowlach takich futrzaków zaijane są one normlanie , żółtek który niema co jeśc nie bedzie się paprał i czekał aż taki zajac czy jak to sie tam nazywa zdechnie tylko myśli zeby jak najwięcej tego zrobic w jak najkrótszym czasie... oczywiscie nie usprawiedliwiam ich ale nad takimi "hodowlami" chyba nikt niema kontroli i nic na to nie poradzicie
-
defakto jest to nielegalne , tak jakbyscie protestowali przeciwko niesterylnym warunkom w piwincy gdzie robią spirytus
-
ogladalem juz jeden film i nie wiem czy nie ten sam tez pisalem posty z tym filmem i potem nie moglem normalnie zyc. wiec teraz go nie obejrze ale polecam po ogladnieciu jak usllyszalem ze babcia chce kupic sobie futro to tak ja opieprzylem ze sie prawie poplakala powiedzialem ze jak je kupi to jej spale hehhehehe
-
W TV jestem za, ale po co na tym forum? Przeciesz tu są sami miłośnicy zwierząt. Lepiej dać gdzieś gdzie to ludzie lubią takie futra.
-
http://www.tkaniny.pl/forum/viewtopic.php?t=300 Jestem za rozpowszechnianiem tego na takich właśnie stronach... Ja już się przyczyniłem
Uprawnienia umieszczania postów