Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Kim jestesmy??!!

Re: Kim jestesmy??!!

Ja jestem za, ale na tym forum i tak kazdy ogladal, wiec lepiej zamieszczac na innych forach. Juz na kilku wiekszych dalem, z czego w wielu przypadkach okazalo sie to "niewygodne" dla adminow.

a możeby to wysłać do redakcji UWAGA ??

wh6fxe
    Guest

dobry pomysl oni takie cos "lubia".

No to wysyłać kazdy niech wysyłą wkońcu ktoś coś zobaczy

adres strony uwagi to www.uwaga.onet.pl ---> dział kontakt

skoro tak myślisz to jestes niestety w błędzie.

Juz wyslalem wczoraj.

Ps.... jakos nie licze na specjalna reakcje z ich strony.
    Co ich obchodzi uboj zwierzat w krajach azjatyckich?
    Ale wyslalem, co mi tam.

Heh dałem na nasze fora temat taki jak ten iiii... dostałem maila od admina tcp :

Użytkownik Jojek wysłał do Ciebie wiadomo�ć o tre�ci:
    ----------------------

Podwójnie złamałeś regulamin i zasady dobrego zachowania w sieci.

Nie spamuje się po wszystkich działach zwłaszcza jeśli temat nie dotyczy danych działów a jak się podaje link do czegoś takiego to ostrzega się o zawartości.

Pozdrawiam J.

W sumie to moze i ma rację dlatgeo nie jestem zły ))

obcy91 - Jojek ma racje, poniewaz wsrod uzytkownikow moga byc dzieci lub osoby chore na serce, dlatego przed wysylaniem tego typu materialow, nalezy ostrzegac ludzi przed tym, co czeka ich po otwarciu linka.
    I mysle, ze nie ma sensu wysylac tego linka po wszystkich dzialach, jak pajeczaki, czy weze, gdyz dzial "na kazdy temat" jest wystarczajaco czesto odwiedzany, ze kazdy, kto mial to zobaczyc, juz to zrobil.
    Zreszta jeszcze raz powtorze: nie ma sensu propagowac tego typu linkow w nadmiarze wsrod terrarystow, ktorzy z zalozenia sa przeciwko futrom, a powinno sie koniecznie uderzyc w inne srodowiska, ktore z terrarystyka i ochrona przyrody nie maja nic wspolnego, a patrza na futro jako na dobro luksusowe i "ozdobe kobiety".

Mysle, ze na naszym forum wystarczy raz pokazac. Kazdy na pewno zrozumial, o co chodzi. Trzeba to rozszerzyc o inne srodowiska.

Nie Oka Atrax zgadzam sie z tobą w 100 % masz racje zapomnaiłem umiescic informacjo o tym ze jest to film drastyczny, ale nie bardzo sie zgadazm z decyzja jojka dotyczacom tego ze "spamuje" takimi rzeczami!! to był jednorazowy temat na kazdym z for!! chciałem przez to tylko pokazac wszystkim uzytkowniką ten filmik!! mało tu osób zaglada tzn. jak na cały serwis to tu mało ludzi przebywa. OKa to teraz poszukam w internecie jakichs for o temacie sprzedawania futer!!

Uprawnienia umieszczania postów