Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Człowiek echo :)

Człowiek echo :)

Działa od jakiegoś czasu. Głównie chyba na pająkach, mało bywam na inych forach. Na początku mnie denerwował, ale ostatnio bawi mnie niezmiernie. Jego kompleksowa wiedza jest w 100% czerpana z poprzednich wypowiedzi w danym temacie. Cała inwencja twórcza jest zużywana na przestawienie jednego lub dwóch wyrazów. Ciekawe czy wiecie o kogo chodzi?

Re: Człowiek echo :)

lewiatan81? PS Fajna fota

Pudło.
    Ale "fajna fota" też wymiata.

Dawidptasznik ???

cyclosternum
    Guest

Dawidptasznik ???
    :P

Taaaa... Mirek tu chodzi oczywiscie o Dawidptasznika??

jesli nie leviatan81 to tez obstawiam Dawid'aptszasznik'a :P

Hehe racja przegladnolem kilkanascie pierwszych postow na pajeczakach i w prawie kazdym osoba "echo" musiala sie wypowiedziec a raczej skopiowac wypowiedz innych. Wedlug mnie to jest zalosne, a pod nickiem pana echo pewnie kryje sie dzieciak ktory nie ma zielonego pojecia o niczym i che zaistniec na forum.

Ja staram sie nie wypowiadac w postach o ktorych nie mam pojecia lub tylko cos przypuszczam. Nawet gdy czytam wypowiedzi z prosba o wysexowanie wydaje mi sie ze znam plec ptasznika ale nie jestem w 100% pewny to jej nie pisze . Wd. mnie takich ludzi powinno sie upominac gdyz wielu osobom zalezy na fachowej opini a wlasnie tacy powtarzacze czesto powielaja bledne rady osoby ktora wypowiedziala sie pierwsza. Przez to poziom forum spada i rady uzytkownikow czeto nie sa juz brane za profesjonalne. COS TRZEBA Z TYM ZROBIC ZWLASZCZA ZE TAKICH LUDZI ECHO WCALE NIE BRAKUJE !!!

Brawo! Więc nie wydawało mi się tylko, że słysze echo na pajęczakach. Ale popatrzcie też na pozytywy: Przynajmniej wiadomo że chłopak czyta, a to duży plus. Dawidzie pozdrawiam, więcej czytania, mniej pisania, i będzie oki.

zgadłem:>

Uprawnienia umieszczania postów