Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Kto jest za!! ??

Kto jest za!! ??

Kto jest za aby umieszczać ten filmik KnockeR'a z tymi futrami ??
    Ja mysle ze dobrze by było gdyby umieszczac tutaj cały czas ten filmik moge sie tym zając, po prostu niech on cały czas bedzie na "wierzchu". Ten film jest bardzo drastyczny ale przemawia do rozumu czym są ludzie!!
    ps.jestem za!!!

Re: Kto jest za!! ??

jestem za,uważam że ludzie powinni się dowiedzieć jak męczą się zwierzęta....

Ja jestem na nie. Myśle, żę terraryści i tak nie będą sadystyczni. Lepiej umieścić to na jakimś forum mody czy coś takiego

też jeztem za , ponieważ może zobaczy to dziecko mające bogatych rodziców i pokaże im ten film to może odechce im się kupować prawdziwe furta .

też jestem za!
    tego filmu nie ogladałem bo juz nie mogłem o_0 po tym co ogladnalem w filmie do ktorego linka dał ktoś w poscie 'drastyczne' :/ ja nie moge spać pozniej.... mam ochote nasrać na kazde futro jakie czasem widze...
    jak mozna... nosić na sobie czesci ciała innych zwierzat...:/
    ja nawet miesa nie jem a dziś zjadłem kotleta i mi na sumienie siadlo....

dobry pomysł... dodać gdzieś na stronie linka do tego tak zeby wiecej osob to zobaczylo

Hej ja mam pomysł, można by zorganizować taką małą akcjie, mam paru znajomych w telewizji, w prasie i mam jeszcze takiego niby kolege co działa w wp. Mogli by troche okroić tą wersje aby nie była zbyt drastyczna i zrobić jakiś artukuł z filmem. Może przedobrzyłem z tą telewizjią i prasą bo to już byłoby kupe roboty itp, nikt raczej nie ma tyle czasu, ale w serwisach w internecie można by było pozamieszczać, np umówić sie z nimi zrobić artykuł i któregoś dnia na każdej takiej stronie(interia, onet,wp itp.) byłby ten artykul na pierwszej stronie, podejrzewam ze by sie zgodzili.

terragady- jesli chcez to mozemy to razem rozkręcic pogadamy i zobaczymy zagadam dom ciebie na gg koło 21.00 oka ??

macie moje błogosławieństwo.
    Film arcy drastyczny, ale inaczej sie nie da. To musi wyjść poza nasze forum i zobaczyć światło dzienne. Takie jest moje zdanie na ten temat :P

Nawet teraz bym mogł zakonczyc tą "ankiete" bo widac ze wiekszosc bedzie "za"!!
    a moze by tak ten link umiescic na dobry poczatek na tcp na wszystkich forach ??

ja już widdziałem i nie żałuję, drastyczny, ale wiele mnie nauczył.
    dobrze, żeby ludzie wiedzieli jakim kosztem się to odbywa!

Uprawnienia umieszczania postów