-
Sin City - wrażenia
Witam, nie byłem na tym filmie ale zamierzam wybrać się w niedzielę. Dziś była premiera, piszcie jakie mieliście wrażenia
-
Re: Sin City - wrażenia
Ja ten film ogladalem prawie miesiac temu (potega internetu:P)... Jak dla mnie bomba, szczegolnie ze mialem przyjemnosc wczesniej komiks czytac Receenzenci narzekali ze dialogi krotkie... Ale przeciez to jest odwzorowanie komiksu, scena z jednego obrazka trwa 5-10 sek. Tekst musi sie w tym czasie w jednym dymku zmiescic... A przeciez kadry komiksu nie wszystkie sa mowione, czesc jest niema... Wiec nie bardzo rozumiem ich zastrzezenia. Ale walic ich... Film nakrecony w szopie Rodrogeza a baaardzo fajny
-
Zajebi**! Ja też oglądałem już dawno temu. Super klimat, super scenariusz! Jednym słowem na prawdę warto obejrzeć...
A kto widział wie jaka piękna jest SŁODKA, CHUDZIUDKA Nancy Calaham...
-
Jak dla mnie super film,najbardziej urzekla mnie jego realizacja.Widzialem tez go juz jakis czas temu i teraz zaluje ,ze nie poszedlem do kina na ten film, tylko na ten badziew z O.Bloomem "Kingdom of heaven" :/
-
POLECAM idealnie przeniesiony komix
-
Mocny badziew? Jakoś też tak podchodziliśmy do niego Harim i odwlekaliśmy pójście... Jakiś taki proroczy brak zdecydowania. Królestwo Niebieskie = Wielka Kupa?
-
ja bym to inaczej określiła... Wielkie Rozwolnienie... :>
Uprawnienia umieszczania postów