Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 61

Wątek: jakiej muzy sluchacie ?????????????

Re: jakiej muzy sluchacie ?????????????

troche rock i przede wszystkim metal

Z filmow lubie horrory. thrillery i porabane komedie

chinki cikulinki :> rudej szmatki i funki zjebelona

Sword
    Guest

Disco Polo, Disco RelaX... PAPA DANCE, STARE DOBRE MAŁÓŻEŃSTWO,BOYS, VAJUKS MAKUSS, PIGWA BABCIA ITP.

NIE NO ŻARTUJE OCZYWIŚCIE.. JA SŁUCHAM WSZYSTKIEGO PO TROCHU... JAK IDE SPAĆ TO SE WŁĄCZAM RADIO ESKA I LECI...
    A TAK TO SYSTEM OF A DOWN HEH DISTURBED
    mOJA ULUBIONA PISOSENKA: THERION-FORTUNE...
    FILM: BRATERSTWO WILKÓW!!!!

Rock Metal SLIPKNOT rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a z zespołów to children of bodom,in flames,vader,soulflay,kredki,fear factory itd jeszcze duzo ale niechce mi sie pisać oo jeszcze ironi

Sword
    Guest

pomieszałem trochce sry za to...
    A tak po za tym to polecam Radio iternetowe: Radio Blood of God tu leci cały czas fajna muza tzn metal itp. http://www.bog.shoutcast.com.pl/PHP-Fusion/news.php

popieram sworda to jest zajeb........ radio spoko dj. najlepszy jest markus

sword jak daje na "SŁUCHAJ NAS" no pisze że nie moze połączyć sie ze zdalnym serwerem :/ o co chodzi?

Sword
    Guest

Yo.. weś na to i zapisz jako elemement docelowy czy coś takiego... wtedy ci się zapisze i wrzuć to do winampa

demon666
    Guest

To teraz ja:P

Rock, punk rock, hard rock, nu metal, heavy metal, thrash metal, goth metal, death metal i black metal.

Zespoły takie jak:
    Audioslave, AC DC, Chevelle, Nirvana, Armia, Stan Oskarżenia, Red Hot Chili Peppers, Papa Roach, Sepultura, System Of A Down, Limp Bizkit, Iron Maiden, Sum41, Green Day, Kat, Frontside, Vader, Behemoth, Death, Death Angel, Exodus, Kreator, Machine Head, Megadeth, Nightwish, Overkill, Pantera, Slayer, Lost Soul, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Immortal, Burzum, Mayhem,Pantera, Fear Factory, Disgorge, Dying Fetus, Slipknot, Internal Suffering, Suffocation, Sunk Loto, PtakY, Lech Janerka, Apatia, Type O Negative, Ramstein, Kult, Kazik, Tato kazika, Pandemonium, Children Of Dodom

Jest ich jeszcze troche ale niechce mi sie pisac;]

A co do filmów to katastroficzne, wojenne, s-f, thrilery

(Szeregowiec Ryan, Zaginiony Batalion, Kompania Braci, Gdy Zamilkną Fanfary, Wróg u Bram, Matrixy itd...)

Uprawnienia umieszczania postów