Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: skąd wziąść kod PUK

Mieszany widok

_andros
    Guest

skąd wziąść kod PUK

jak w temacie

Re: skąd wziąść kod PUK

z umowy?:>
    tam jak kupowales starter to w kopercie byly kod PIN I PUK
    zakryte takim papierkiem co trza bylo oderwac:P

a ja mam problem bo jak kupowałem telefon(w tak taku) to nei bylo zadnej takiej kartki z pinami, pukami itp. a teraz jest lipa bo nie mogę sobie wymienić karty sim na nową-puk jest potrzebny

WaRiaT_1986
    Guest

Jeśli chcesz zmienić karte Sim na inną to masz blokade telefonu na właśnie takie zmiany. Jesli sam nie ustawiałeś kodu to musisz się spytać człowieka od którego kupiłeś telefon.

Idzcie do najblziszych salonow waszych operatorow. Musza wam za darmo podac wszystkie wasze kody.

_andros
    Guest

a jakbym zadzwonił do operatora plusa

chodzi mi o to że mam stary typ karty sim-a potrzebuję "nowszy model" żeby obsługiwała
    usługi sim(w moim przypadku mSim-obsługa konta w mBanku)
    a zestaw Tak Taka był kupiony w salonie ery(to było jakies 4-5 lat temu)

Black Rider
    Guest

Ja 3 razy źle wprowadziłem PIN i musialem podac PUK, więc poszedlem do najbliższego salony w moim przypadku Ery i musiałem im kilka informacji podac i dostałem ten kod po krótkim wyjaśnieniu sytuacji

ja ostatnio miałem taką sytuacje że w skzole kumpel sie telem bawił piny powpisywał źle i puk był potrzebny a że go nie miałem to sie wkuzylem i karte polamalem i 2 tygodnie bez tela bylem bo na nową nie mailem kasy.... na szczescie w szkole przyszli ludzie od idei i rozdawali startowe za darmo

_andros
    Guest

ale nie wiecie czy można to załatwić przez telefon, i black rider jakie wiadomości im podawałeś

Uprawnienia umieszczania postów