Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: simlock

Mieszany widok

simlock

Dzis w szkole rozdawali nam za darmo startery do simplusa , do tej pory miałem idee , teraz chce zobaczyc czy ten simplus to dobra sieć Ale mam simlocka :-/ telefon to sony cmd-j70 - ile moze kosztowac sciagniecie zamka z tego telefonu ?

ironkapela
    Guest

Re: simlock

Jakies 10-15zl.

Louis Cypherr
    Guest

Jeśli będziesz między 16 a 19 czerwca w Katowicach w 3 stawach, to za darmo. :P

W salonie, jesli masz fakture z zakupu i karte garancyjna, powini ci zdjac za darmo. W Erze przynjmniej zdejmuja...

heyah ścioga za darmoche wiec dowiedz sie kiedy bedą niedaleko ciebie:] Ciekawe kiedy u mnie bedą rozdawali? A to u was rozdawali z jakiejś okazji czy co?

Louis Cypherr
    Guest

Theraphos napisał(a):

> heyah ścioga za darmoche wiec dowiedz sie kiedy bedą niedaleko
    > ciebie:]

Ekhem... p. mój post. :P

nie bo nie napisałeś ze Heyah:P
    A poza tym nie jest to słowo w słowo wiec sie nei czepiaj... ;-)

A właśnie jeśli ja mam w Idei i pójdę zdjąć w Heyah simlocka to idea może mi się o to przyczepić?

Tak. Jeżeli masz jeszcze telefon na gwarancji i sciągniesz simlock'a to automatycznie tracisz gwarancje. Wiem że w Idea zdjęcie simlock'a przez Idee kosztuje coś koło 500-600zł. Dowiadywałem sie jakiś miesiąć temu bo sam chciałem ściągnąć.

Gwarancja mi się skończyła w grudniu, a sama umowa też w grudniu mi się kończy.

Uprawnienia umieszczania postów