-
to jest straszne :(
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
Pewnie nic nie możemy zrobić w tej sprawie... gdybym to widział na żywo to bym zrobił tym kolesiom to co oni robią z tymi zwierzętami (( Przykre ja nigdy nie kupie żonie futra!
-
-
Re: to jest straszne :(
Widzialem juz kiedys.. naprawde tragiczne... Wiem ze futer nie przestana produkowac ale czy zabijanie w humanitarny sposob tak wiele kosztuje...
-
Boże żeby chociaż je zabili a nie tak żywcem No ale co my możemy zrobić?
-
straszne ale prawdziwe....
Chociaż niekoniecznie forum jest dobrym miejscem do umieszczania takich rzeczy :/
-
myslalem ze widzialem duzo :/ ale to jak ten zwierzak patrzyl na siebie .... i mrugal oczami.... boze jak to widzialem to plakalem :/ moze jestem nienormalny ale gdybym mial duzo pieniedzy to bym jezdzil po swiecie i to samo robil z takimi ludzmi
-
Eh...(jestem twardzielem z wieszchu ale w srodku jestem babą i sie przyznaje ryczałem jak to widziałem) gdybym dorwał tych skur****li to ku**wa nie wiem... przeciez to jest qrna no nie wiem jestem w szoku!!
ps. a mozna wiedziec co to były za zwierzeta wyglądały mi na szopy ale chyba to jakies lisy ?? sory nie wiem...
-
bardzo by mnie zasatysfakcjonowalo jakby umierali w ten sam sposob...
najpierw lbem o ziemie a potem bym go oskalpowal zywcem... ciekawe co on by wtedy zrobil...
-
Ja bym ten filmik puściła wszystkim babom, które się strasznie cieszą jak kupią sobie nowe futerko...może gdyby to zobaczyły to coś by zrozumiały
-
do kazdego futra powini dawac plytke z takim filmem...
Uprawnienia umieszczania postów