Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Do abonentów Era

Do abonentów Era

mam taryfe komfort 80. czyli mam 80 minut miesiecznie i jak to oni licza jak na koncie mam 80 min a minuta rozmowy do era kosztuje np.40 groszy a do innej 80 gr to ile minut mi wkoncu zabiera skoro przelicznik konta jest na minuty a ceny sa w groszach ??

Re: Do abonentów Era

To jest tak ze 80 minut masz za darmo. Płacisz tylko cene tego abonamentu, a jesli przekroczysz to 80 minut to juz wtedy normlanie płacisz cene abonamentu + cene za minuty które przekroczyłes.
    Czyli np. jesli abonament masz 30 zł a minuta kosztuje 40 gr , i rozmawiałes 83 minuty to zapłacisz 31,20zł

Tak mi sie wydaje ;p

to jest tak jak masz te 80 minut to masz do wszystkich i nie jest liczone czy wewnatrz sieci czy poza siec, czyli jak dzwonisz 1 min do ery to ci biora 1 min, lub dzownisz 1 min do idea to ci biora 1 min! jak ci sie skoncza te darmowe minuty (czytaj 80min) to wtedy jest taryfa tzn, jak dzownisz 1 min do ery to do rachunku zwyklego musisz doplacic jeszcze 40gr, lub jak dzownisz 1 min do idea to do rachunku zwyklego musisz doplacic jeszcze 80gr, czaisz ?

Co ciekawe, Era twierdzi ze przy moim naliczaniu 1m/1s (po pierwszej minucie naliczane jednosekundowe) nie idze mi cala minuta rozmowy... Oni twierdza ze jak gadam np. 1min i 10 sek, to nie zzera mi z darmowych 2 minut, tylko 1 i 1/6 darmowej minuty... Coprawda na rachunkach to wyglada inaczej, ale tak powinno byc wedlug konsultantow Ery:/

Era to zlodzieje. Zrobilem błąd i jak tylko skonczy mi sie umowa, uciekam z tej sieci.

plus to tez zlodziej na abonament, nie wiem jak jest na abonamencie w idea

aha dobra dzieki czyli wszystko wiem przejebani tez sa z tym ze te wszystie informacje telefoniczne np saldo konta naliczaja osobnao jak dzwonie do salda to mi mówi ile mam minut darmowych a po chwili ,,kwota do zapłacenia 6 zł `` (i to jest dodatkowa opłata za ich usługi ) gnoje

Uprawnienia umieszczania postów