-
Pomóżcie wymyśleć temat...(prezentacji)
No wiec tak zadała nam babka z informatyki aby zrobic prezentacjie na jakis temat. Musi być to sensowne. Bo np nie wiem co napisac o wężach, tak aby nadawało sie do prezentacji. Prosze wiec podsuńcie mi tematy jakieś fajne, musze zrobić to na jutro więc dzięki z góry za szybkość :P
Aha jakbyktoś miał może zrobioną już taka prezentacjie to nie pogardze..:P
-
Re: Pomóżcie wymyśleć temat...(prezentacji)
proponuje historie internetu łatwy i ciekawy
-
No tak jak mowi Black Rider. Fajny temacik. Chociaz ja za rownie ciekawy uwazam historie motoryzacji. Latwy, i ciekawy I do tego jeszcze znajdziesz mnostwo fotek
-
ja robiłem o swoich zwierzętach - jak dodasz jakieś ciekawe teksty, fotki i muzyke na podkład dobrą, to to też jest dobry temat. Dostałem 6 :P
-
NIe możemy robic o motoryzacji, samolotach, helikopterach i internecie, humorystycznych Nie wiem dlaczego, mamy jakąś głupią babke. I jakie mamy zasady:
min 3 slajdy, max 20
4 rodzaje czcionek i ich wielkosci
i podała jakie kolory moga byc tla i czcionek i jakie wielkosci zdjęcia. Jakas kolesióka chora na rozum. Wymyślcie mi cos fajnego, zrobił bym o wężach ale nie wiem co i jak. Nie wiem jakie podpunkty moze ktoś jakiś taki mały schemacik by zrobił, albo ppomógł mi zrobic?
-
AGAM a nie masz moze tej prezentacji? Jak nie zajmuje dużo to wyślij mi na majla. A jakie można dodać teksty? Przydałyby mi sie zdjęcia węży np jak atakują albo jak widać kły jadowe, takie przemawiające i siejące zgroze :P moze przesadzam
-
Zrób prezentacje o różnych gatunkach piwa.
-
temat rzeka... pisz o czymkolwiek
-
Koniecznie o chomikach.
Ja dostalem za chomiki 5.
-
Ja zrobiłem o modliszkach ! Na podkład Apocaliptyca, a na koniec moje "okazy" zwierząt. Podziw u klasy + u informatyka + 6 :P
Uprawnienia umieszczania postów