-
-
Re: prosze o szybka pomoc "przekraczanie granicy"
watpie, chyba ze nie beda sprawdzac, moze zdazysz sobie jeszcze wyrobic paszport lub dowod tymczasowy?
-
Na dowod mogl bys przejechac ale legitymacja adpada. A wyrobienie paszportu za mala doplata trwa tydzien takze napewno zdazysz.
-
Zapomnij o przejezdzie na legitke.
-
troche sie pomiliscie dzwonilem do urzedu celnego i powiedzieli ze jak jestem uczniem i bedzie to wycieczka szkolna to wystarczy zrobic liste i moge na legitymacie jechac
-
nie wierz we wszystko co na 'informacji' Ci mówią...
Do niemiec ( i do wszystkich krajów UE) możesz wiechać na paszport (to zrozumiałe) lub za okazaniem dowodu osobistego.
Na legitymacje nie wjezdżałem, ale naprawde wątpie... Może polaczek Cie przepuści ale z niemcem możesz mieć problemy...
-
raz tak bylem w czechach ale to 5 lat temuo ja nie dzwonilem na informacie pozatym pytalem sie kuzynki jest komisarzem w policji powiedizlao to samo ze przepuszcza
-
chyba nie przejdziesz z legitka, wyrobienie dowodu trwa 3 tyg, nawet jesli nie masz 18 lat to mozesz sobie wyrobic dowodzik tylko ze bedzie on nie na 10 tylko na 5 lat i jak skladasz wniosek to musisz z ktoryms z rodzicow isc
Uprawnienia umieszczania postów