-
Re: chomiczek:(
Przynajmniej jego smierc nie pozostala obojetna dla nauki :>
-
Heh jak ja mialem swinke morska to podobnie jak WINO wystawilem ja na balkon w pewien letni dzien kiedy bylo bardzo ale to bardzo goraco zapomnialem jej nalac picia i gdy wrocilem ze szkoly moim oczom ukazala sie lezaca na plecach "Marzenka" ktora miala jakies drgawki ;-( miala na ciele poodbijane pasy z klatki tak jakby dostala jakiejs furii i miotala sie po klatce (w sumie mialem wtedy 6 lat)
MAJA kondolencje !
-
Fajne... Foxtrott wie jak zabić nudę i zaspokoić ciekawość :-DDD
-
Błe,ja bym tak nie mogła:P W sumie zastanawiałam się nad rozcięciem pyszczka chomikowi i zobaczeniem co tam dokładnie miał,ale...chyba nie dałabym rady.
Też mam dość tragiczną historię na swoim koncie. Miałam chomika w klatce. Klatka stała na oknie. Było cieplutko,więc okno było otwarte. Drzwi do pokoju oczywiście zamknięte,ale do czasu. Mój tata wszedł do pokoju i zapomniał zamknąć drzwi. Zrobił się przeciąg i...klatka spadła... Akurat wtedy była tam moja ś.p. jamniczka,która od dawna miała na niego ochote Dopadła go....co prawda nie zjadła,ale troszke poddusiła,chomik się przestraszył i po godzinie już nie żył
Uprawnienia umieszczania postów