-
Re: Kocham Ja!!!!!!!!
Heh...za 2 agamy to ja bym zostal Twoja zona :P . Gratuluje pomyslu i odwagi :] Ciekawe czy jakbym zrobil cos takiego moja dziewczyna pozwolila by mi na agame...poki co mowi ze moge miec 30 pajakow ,ale zadnych jaszczurek...chyba to pierwsze jest bardziej obrzydliwe :] Hmmm moze jak kupie je tego psa o ktorego mnie molestuje... Z reszta nie wazne,bo nie o to chodzi :P
Zycze wam duzo dzie... tfu szczescia i wielu radosnych chwil.Mam nadzieje ,ze dacie rade i bedzie tak jak w przypadku Snejka :] Jeszcze raz wszystkiego dobrego, a Tobie Josetsu "zakreconego" pomyslu :]
Ta tam ta tam ta tam ta tam....*
*- marsz Mendelsona ;]
-
Gratulacje jak będzie ślub to też napisz , to prześle kędziorka w prezencie :P Respekt za odwage.Myśle ze 90 % z ludzi na forum by tak nie napisało.
Pozdrawiam !
-
Serduszko puka w rytmie cza-cza ..... tarararara
-
no narazie wszystko sie uklada dorze! na bank dam wszystkim znac jak sie ulozy tk jak ja ym chcial! wazne ze jej nie stracilem jako przyjaciolki!!! jesli mialbym stracic to zalowalbym wszystkiegoco tu napisalem! ale nie zaluje bo Ewelina wie juz co czuje teraz tylko czekac jak sie wszystko zakonczy! dzieki za wsparcie!!!
zapraszam na spotkanie terrarystow w katowicach 24 czerwca-szczegoly w dziale imprezy!!!!!!!!
-
nie no brachu gratulacje dziewczyny i odwagi. Życze aby Ci się to wszystko ułożyło
-
Hehe. Tego jeszcze nie było. Jesteśmy z tobą. :-))))
Uprawnienia umieszczania postów