-
-
-
Re: Kocham Ja!!!!!!!!
Hehe... Mnie się też tak zdaje... Bo ponad 50% żartów jakie mówimy jest prawda której się po prostu boimy powiedzieć wprost! A więc zapewne będziesz niedługo szczęśliwą posiadaczką 2 nowych kochanych agamek...
Pozdrwaiam Was!
P.S. Czekam na happy end!
-
Hehe, Ewelinko! tu nic nie jest układane, wszystko toczy sie swoimi prawami a jestem pewien ze zadnych postów josetsu nie ustawiał Tak jak moi poprzednicy gratuluję odwagi i życzę Wam moi drodzy powodzenia! Trzymam kciuki...
-
nie piszcie tyle o tych agamach bo on jest w stanie tak zrobić a wtedy bedzie miał przegrane u przyszłej teściowej :P
-
u przyszłej teściowej?? Czyli już postanowione??
-
-
Gratulacje. Nowej szczęśliwej parze młodej Swoją drogą Tomek brawo za odwagę za tak odważne wyznanie, ale największą odwagę chyba się zdobyłeś informując p. Modli... eee... yyy... no tak :P Ewelinę [ale u mnie skleroza] o tym temacie. Co do stwierdzenia że jesteś Świrusem... Co jest złego w byciu Świrusem? Bycie "ciut" [ciut to delikatnie powiedziane - powiedzmy ciut --> +nieskończoności ] zakręconym jest pozytywne! Gdyby każdy był normalny, to świat byłby nudny, a tak to popatrz ile się rzeczy ciekawych dzieje? Przez jednego lekko "trzepniętego" [oczywiście bez urazy] możesz nagle znaleźć swoje nowe wielkie szczęście [ale oczywiście 2 nowe agamki będą największym szczęściem ]
Jeszcze raz gratuluję
Tomkowi odwagi i bycia zakręconym
Zaś życzę obojgu [wkrótce będzie czwórka - mówię oczywiście o Agamkach :P] szczęścia i radości i wielu rzeczy potrzebnych Wam!
Mazel-tov!
P.S. Ewelina usidl Tomka póki jest ślepy... ]:->
-
Przepraszam za dopisek ale doszło do pomyłki. Ostatniej części zdania nie powinno być gdyż powstała ona przez pomyłkowe pisanie na gg i tlenie z jednoczesnym pisaniem na forum. Za ten błąd serdecznie przepraszam i mam nadzieję że nie doprowadzi do żadnych niesnask
Errata do P.S.
Ewelina usidl Tomka ]:->
-
ROMANTICA hahahaha
Uprawnienia umieszczania postów