Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Kocham Ja!!!!!!!!

Re: Kocham Ja!!!!!!!!

Powodzenia josetsu.
    Atrax - hahaha nie ładnie tak flirtowac, józef będzie zazdrosny :P

ponczos
    Guest

)

ponczos hahahaha dobre dobre hahahaha

hehe josetsu gratki za odwage i wogóle , heh normalnie humor mi sie odrazu poprawił 3mam kciuki

TylerPL
    Guest

Też trzymam za Ciebie kciuki

P.S. Ona wie o tym temacie? Bo ona może to trochę źle odebrać... tj. wiesz jak to jest z kobietami...

wie wie! napisalem jej myslalem z emne zabije ale kto nie ryzykuje ten nic nie zyskuje! jak narazie Ewelina jest w szoku i z leksza chyba nie ie co robic mam nadzieje ze sie ulozy! dziki za wsparcie

zapraszam 24 na spotkanie terrrustow w Katowicach wicej w dziale imprezy!!!!

ja sie ozenilem z najlepsza przyjaciolka z liceum...
    bylismy najlepszymi kumplami przez cale LO...

powodzenia czlowieku!

nisza
    Guest

TO fakt Tomek- od wczoraj jestem w lekkim szoku, ale w zasadzie co ja sie dziwię? przeciez oboje wiemy że totalny z CIEBIE ŚWIR
    Troche tam wczoraj nakłamałes i teraz chyba wszyscy myslą ze jestem 8 cudem świata a ja jestem zwykła dziewczyną , no może prawie zwykła gdyby nie takie różne moje dziwactwa (zreszta sam o tym wiesz powtarzając mi z 10 razy dziennie ze jestem baaaardzo dziwna) ale to nie czyni człowieka od razu wyjątkowym no ale ok, to TWoja ocena i nie bede na siłe obalac tej teorii na mój temat bo, co tu dużo mówic, miło czytac cos takiego.
    Widze, że spore jest zainteresowanie TWOIM wyznaniem do mnie i trudno nie zauważyć, że większośc osób Ci wręcz dopinguje,hmmm....a moze TY to tak ustawiłes? i teraz logujesz sie co chwilę i piszesz taki różne bajerki, myśląc " aaaa zobaczy co mówia ludzie to sie pzrekona " )
    Wiec drodzy terraryści
    ( bo pewnie nie jesteście laikami, którzy po prostu przypadkowo weszli sobie na taką stronke---> forum--aby skomentować tą niecodzienną wypowiedż)
    gydbym napisała tu teraz " Tomus( bo tak szanowny "SWIR" ma na imię" )odpóśc sobie bo i tak nic z tego nie bedzie" to chyba byście mnie zlinczowali... wiec z obawy przed tym nie napisze tak
    a poważnie mówiąc ... no cóż mam wiele obaw, wątpliwości i dla mnie to wszystko nie jest takie proste jak sie może wydawać, ale nie mówie od razu NIE, bo nigdy nic nie wiadomo, ale trudno mi spojrzec tak od razu inaczej na człowieka, który jest moim najlepszym przyjacielem, o kótrym , mam wrażenie-wiem wszystko.

Podziwiam Cie Tomus za odwagę i za to wyjątkowe wyznanie ale to troche potrwa , a i tak nie moge obiecac jak sie zakończy- przynajmniej na dzien dzisiejszy tego nie wiem, no wiesz chyba ze zapukasz do moich drzwi tzrymajac ogromne terrarium a w nim 2 AGAMY BRODATE wtedy przyspiesze swoją decyzje
    oczywiście wole napisac że z tymi agamkami to żartuje- bo szanowny obywatel Tomasz jest do tego jak najbardziej zdolny

aaaa ... i nie wiem skąd Ci przyszło do głowy że musiałbys dla mnie z czegos rezygnować, przeciez zawsze smialismy sie z tych NIEWINNYCH dziewcząt który mówiły Ci " ja albo pływanie/taniec/pająki czy węże itp pzreciez nie wykorzystywałabym swojej osoby do wywierania wpływu na Ciebie...no może ewentualnie w niektórych kwestiach

ale sie rozpisałam , wiec kończę , bo zaczynam teoretyzowac /mam nadzieję ze wszyscy usatysfakcjonowani jako tako moją odpowiedzia, a przede wszystkim TY.

Ewelina - która tak oto przypadkiem stała sie przedmiotem całej sprawy

jestem pewnien ze TOMEK juz pojechal po to terrarium i te 2 agamy brodate

tak ps. to witamy p Eweline

Uprawnienia umieszczania postów