-
Re: Kocham Ja!!!!!!!!
hehe
telenowela ))
-
sorry Theraphos ale zdjecia nie zamieszcze bo to juz nagiecie! moze jak bedzie spotkanie terrarystow w katowicach jak tylko wymysle odpowiedni termin to sie poznacie
ja wiem jedno dla mnie liczy sie TYLKO Ewelina i moge zmenic sie caly przestac robic co robir byle by byc z Nia!!!!!!
-
No stray, gratki, gratki i jeszcze raz gratki!!! Tylko to utrzymaj i nie daj zeby sie popsulo. Bo wtedy tak jak sie teraz cieszysz, bedziesz cierpial. Dbaj o nia, niech bedzie szczesliwa.
POWODZENIA!!!
-
czyli ta w Twoim profilu to już nie aktualne, tak? :P:P
A tak poważnie to gratuluje odwagi i życzę powodzenia
-
Witam
Josetsu urzekła mnie Twoja historia :P
Pozdrawiam
-
Gratuluję odwagi...
-
Kopiesz pod soba dolki. Zwiazek z najlepsza przyjaciolka..... Wybacz, nie daje Ci wiecej niz kilka miechow a nie dosc ze dziewczyny nie bedzie to i przyjaciolka sie rozpuści.
Nie pisze tego ze zlosliwosci. Tylko z obserwacji i doswiadczen ( dzieki Bogu nie osobistych)
-
Z drugiej strony może to być cudowny i bardzo trwały związek.
Josetsu - to kiedy zlot?
-
wiesz co Ci powiem znam ja sporo czasu a Ciebie troszeczke ale sadze ze jestes spoko facet. Szczerze to chcialabym zeby wam wyszlo i chcialabym zebyscie byli obydwoje szczesliwi, tylko musisz zrozumiec ze spadlo to na nia z duza sila i musi sie z tym jakos oswoic. Nie mowie ze teraz rzuci Ci sie na szyje bo nie wiem co zrobi no ale chcialabym zeby pozniej nie zalowala tego co zrobi lub czego nie zrobi. To jest moja najlepsza przyjaciolka i chce zeby byla szczesliwa
3mam kciuki =) =)
-
Hehe, no to wszystkiego co dobre życze.
P.S. Najlepsze jest "KUPIE SAMCA ZOLWIA OSTROGRZBIETEGO-PILNE!!!!" na końcu
Uprawnienia umieszczania postów