-
Kocham Ja!!!!!!!!
Podziele sie z Wami moim szczesciem i radoscia!!! jesli macie to komentowac w sposob przykry dla mnie czy dla Nij to prosze nie komentowac!!!!!!!!!
wiec welinka cud natury i moja najlepsza przyjaciolka... do czasu.... juz kupe czasu wybijala mi jakikolwiek zwiazek i chciala to utzrymaxc na zasadzie przyjazni... do czasu....:0 teraz kiedy ktos mnie odrzucil i nareszcie prejrzalem na te zasr.. oczy wiem kto sie dla mne loczy-i nie jest to zastepstwo tylko naprawde wiem ze Ewelna jest dla mnie najwazniejsza!!! co wogole wspaniale to wprowadzilem Ja w "nasz" swiet i wprost kocha agamy brodate-ludzie kobieta ideal!! Piekna blaondynka, z cudownymi pieknymi niebieskimi oczami, super nteligentna, subtelna acz kolwiek "dzika" w dobrym tego slowa znaczeniu-rozumiemy sie bez slow, a to naprawde rzadkosc! nawet nie potrafie wam opisac co czuje koles kiedy spotyka taka osobe- patrzy na Nia na jej gestu i mimike isam sie w sobie raduje, kiedy tylko mam dola i uslysze ej charakterystyczne "cudownie, wspaniale" wprost sie rozplywam!!!!!!! kiedy rozmawiamy jest "dziwnie" jakbysmy wiedzieli co powiemy-to spanialem!!
Niestety ale ta jakze piekna Pani nie chce jakos sobie przyswoic do swojego serducha tego ze ja ja kocham i zrobi wszystko by z nia byc, kiedy pisze te slowa Ona rozmmawia ze mna na gg az mi sie smiac chce!!
a teraz cos do tej Pani:
MOZEZ MI NIE WIERZYC, MOZESZ UWAZAC MNIE ZA KRETYNA I DZIWOLAGA ZE NAPISALEM TO TUTAJ NA OGOLNOPOLSKIM FORUM, ALE CHCIALEM TO POWIEDZIEC WSZYSTKIM WSZEM I WOBEC ZE CHCE BYC TYLKO Z TOBA I ZROBIE WSZYSTKO NAPRAWDE WSZYSTKO ABY BYC Z TOBA!!!! MOZESZ M NIE UFAC MYSLEC CO MYSLISZ ALE SIE MYSLISZ, 9 MIESIECY ZASLEPL MNIE KTO INNY I TERAZ KIEDY MAM SPOKOJ WIEM E POPELNILEM NAJWIEKSZY BLAD I BIEGALEM GDZIES INDZIEJ ZA KIMS INNYM!!! WYBACZ! TERAZ WIEM CZEGO CHCE-CHCE CIEBIE I BYC Z TOBA! CHCE BYS MI ZAUFALA, BYS BYLA NAJSZCZESLIWSZA KOBIETA NA SWIECIE, CHCE BYC PRZY TOBIE W TYCH DOBRYCH JAK I ZLYCH MOMENTACH, W CHWILACH RADOSCI I SMUTKU!, CHCE PATRZEC W TWOJE OCZY I WIDZEC RADOSC!!!!!! CHCE SPELNIAC KAZDE TWOJE NJSKRYTSZE MARZENIE, KAZDE PRAGNIENIE- ZROBIE WSZYSTKO CZEGO CHCES! SKONCZE PLUYWAC TANCZYC, SZALEC BEDE WZEDZIE I AWSZE NORMALNYM TOMKIEM!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!
-
Re: Kocham Ja!!!!!!!!
hehe tego jeszcze na forum niebylo
-
-
Cool. Gratuluje odwagi
-
gratuluje i mam nadzieje że bedziecie razem
PS zapodaj Jej fotke:P
-
Po prosu piękne ! Aż się łza w oku kręci
Ja także trzymam kciuki
-
theraphos po co Ci zdjecie p.Eweliny :> ?
-
aż mi to humor poprawiło
-
kaczi poprostu chciał bym zobaczyć ten cud. Nieodbierzcie tego że nei wierze josetsu, wierz poprostu ciekaw jestem jak wygląda...
-
Uprawnienia umieszczania postów