-
-
Re: Który Filmik Lepszy
dopiero zaczeło się otwierać, ale już moge powiedzieć, że ścieżka dzwiękowa do dupy :P
-
Tzn szczerze nie wiem czemu ten filmik ma sluzyc. I tak szczerze nic ciekawawego...moze poprostu nie zrozumialem tematyki.. - pozdrawiam
-
dario ok jesli chodzi o to kto lepiej nakrecil to popieram ciebie - jest lepszy - tylko jak kreciles i jechales autem ??
-
"Jeden sam zrobiłem a drugi mój kolega " - odpowiadam , "zrobiłem" chodziło mi o obróbke filmu .
-
widze ze chyba 1-szy raz za kierą siedziałes. troche słaba jazda, myślałem ze jak juz bierzesz fure od starych to bys sie postarał, niechwaląc sięto lepiej jeździłem u starszego na kolanach 5 lat temu. takie sobie to wszsytko :/
-
sama fabula to jest do kitu bo jej nie ma tak samo ta jazda nawetnie wiem po co;/ ciagle czekalem az moze ktos ruszy ostrzej lub jakis baczek czy cos a tu nuda;/ i jazda 5 km/h
-
Nie chciałem robić żadnych wybryków bo już mnie to nie bawi , poprostu chciałem pojeździć a że mnie skamerowali to już nie moja wina . Chodziło mi tylko o to która obróbka filmu podoba wam się bardziej .
-
-
mnie obydwie niczym nie zachwycily:P
Uprawnienia umieszczania postów