Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Który Filmik Lepszy

dario_terrarysta
    Guest

Który Filmik Lepszy

Oto dwa filmiki . Jeden sam zrobiłem a drugi mój kolega . Kierowcą jestem ja

Filmik By dario_terrarysta
    Filmik By kolega

Re: Który Filmik Lepszy

dopiero zaczeło się otwierać, ale już moge powiedzieć, że ścieżka dzwiękowa do dupy :P

Tzn szczerze nie wiem czemu ten filmik ma sluzyc. I tak szczerze nic ciekawawego...moze poprostu nie zrozumialem tematyki.. - pozdrawiam

dario ok jesli chodzi o to kto lepiej nakrecil to popieram ciebie - jest lepszy - tylko jak kreciles i jechales autem ??

dario_terrarysta
    Guest

"Jeden sam zrobiłem a drugi mój kolega " - odpowiadam , "zrobiłem" chodziło mi o obróbke filmu .

cage
    Guest

widze ze chyba 1-szy raz za kierą siedziałes. troche słaba jazda, myślałem ze jak juz bierzesz fure od starych to bys sie postarał, niechwaląc sięto lepiej jeździłem u starszego na kolanach 5 lat temu. takie sobie to wszsytko :/

djtommi
    Guest

sama fabula to jest do kitu bo jej nie ma tak samo ta jazda nawetnie wiem po co;/ ciagle czekalem az moze ktos ruszy ostrzej lub jakis baczek czy cos a tu nuda;/ i jazda 5 km/h

dario_terrarysta
    Guest

Nie chciałem robić żadnych wybryków bo już mnie to nie bawi , poprostu chciałem pojeździć a że mnie skamerowali to już nie moja wina . Chodziło mi tylko o to która obróbka filmu podoba wam się bardziej .

cage
    Guest

2

mnie obydwie niczym nie zachwycily:P

Uprawnienia umieszczania postów