-
Re: Zabawa dla każdego! Spróbuj i Ty!!!
co ma widzew zyd do ave satan??!!
-
Nie dosc ze umiesz oceniac ludzki wyglad po wypowiedziach na forum, po wygladzie osobowosc, to teraz jak widze opanowales trudna sztuke czytania w myslach... Dobry jestes, nie ma co.
-
-
Rado120 ja naprawde nie sądze, żeby TylerPL chciał kogoś sprowokować. Miał taki pomysł na rozwiązaie zadania po prostu. Nie jest to typowe rozwiazanie matematyczne. I fajnie. Nie sztampowe, oryginalne. To sie chwali.
Reagujesz po koguciemu. A przez to wcale szacunku Ci nie przybywa. Wrecz przeciwnie. Zrobiles z siebie posmiewisko. :/
-
To ze jak cos ktos napisze to nie zawsze musi wierzyc w napisany tekst. A ty od rzy na Tylera od satanistow... Sadziles ze on tak to na powaznie? Czlowieku... Podalem taki przyklad co by ci sie w glowce utwalilo ze racji nie masz i zbyt pochopnie wyciagasz wnioski...
-
-
Oj musi musi.
Kosinus jest jak najbardziej różnowartościowy.
Różnowartościowość polega na tym, że dla jednego argumentu funkcja nie może przyjąć wielu wartości.
-
a mi do niczego nie jest potrzebny was szacunek, jesc mi dajecie czy co, to wy tereaz zachowujecie sie jak koguty
-
Cosinus NIE jest różnowartościowy i nigdy nie będzie! Funkcja taka jak np.: y=x jest różnowartościowa. To o czym ty mówisz, to jest prawostronna jednoznaczność relacji. Jeśli relacja spełnia taką zależność, że dla każdego x z naddziedziny i dla każdego y1 i y2 z zapasu relacji jeśli x jest w relacji z y1 i x jest w relacji z y2 to y1=y2 i wtedy relacja jest funkcją. ufff...
-
x = jakaś stała, NIDGY, ale to NIGDy nie może i nie będzie funkcją! Jest to po prostu jakaś relacja, która nie jest prawostronnnie jednoznaczna - więc nie jest funkcją.
to co stworzył TylerPL to jest ...hmm nawet nie wiem jak to określić (z całym szacunkiem dla Tyler'a oczywiście), ale zabawa na tym nie polega więc nie chce3 mi się nad tym trudzić :P
Uprawnienia umieszczania postów