-
Re: idiotyzm
Hehe, ostatnio na ulicy też mi pyskował jakiś dzieciak. Na zakamuflowanie swojej indolencji intelektualnej przybrał podobny sposób, jak Ty (o, przepraszam - ty).
Gdy mu się skończyły "argumenty", to zaczął się odzywać podobnie prostackim stylem. Dziecinada.
-
no i czym sie chwalisz? ze dzieci bijesz, zenada...
-
-
Nikogo nie musiałem bić. Wyśmiałem podobnie jak ciebie i poszedłem dalej podobnie jak teraz.
Cieszysz się, że już sobie idę? No pokaż jak się cieszysz. Daj upust swojej głupocie i się wyładuj. W końcu teraz możesz... :]
-
Re: Zabawa dla każdego! Spróbuj i Ty!!!
Sa to funkcje jak najbardziej...
-
Ale po tym temacie i jego co poniektorych odnogach wnioskuje - Polak potrafi. Pokłócić się nawet startując od postu pt. rozwiązujemy zadanie matemat.
Lubie nasz Naród. No wiecie, naprawde go lubie. Nikt tak nie ma jak my mamy. Podobno dlatego większość naszych powstań narodowych upadała (wg. mojej dawnej historycy), bo Polak to takie stworzenie, który nawet w obliczu zagrożenia, pokłóci się, nawet jesliby to miało być o to: Czy uciekać w prawo, czy w lewo.
ps. moze my to w genach mamy, z mlekiem matki wyssane? :]
-
Albo "z szabelka na czolgi" ;]
-
-
-
rado120 - Mi nie chodziło wcale o to że to zabawne że jest tam ukryte to co jest ukryte, tylko sama zabawa z odkrywania! (Popatrz ile możesz sobie porysować ileż błędów można zrobić! Ileż książeczek można by o tym napisać! ) Mi chodziło żebyście to zrobili i mieli radość że dobrze to zrobiliście a nie o samą treść hasła. Bynajmniej samo "Ave Satan" tak wielokrotnie przez Ciebie wspominane z taką ukrytą radością [I kto tu powinien chodzić do kościoła?? ] nie jest ukrytym przesłaniem automatycznie przeprogamowującym wasze mózgi i rozkazujące zabić i zgwałcić (babcię, kota, matkę, księdza, babcię klozetową, WC kaczkę, komputer, toster, pralkę i kuchenkę mikrofalową [oczywiście włączoną - jak to zrobicie odsyłam do innej funkcji z ukrytymi poradami]) Aha bynajmniej kolejność dowolna [chodzi tu o zgwałcić a potem zabić ew. na odwrót]. Osobiście uważam że twoje wredne docinki na mój temat były wielce nie na poziomie, nie mówiąć o stwierdzeniach "jakbyś mieszkał w moim mieście to bym [tu następuje stwierdzenie wielce nieparlamentarne choć często występujące pod budkami z piwem potocznie zwanymi monopolowymi - może stąd się zasugerowałeś że powinieneś tak mówić gdyż miejsce przeze mnie wspomniane jest twoją Mekką kulturalną?]..." Do tego może to jest pretekst? Chcesz po prostu mnie zmieszać z błotem uznając że będziesz top, trendy etc. Co więcej jestem wręcz pewny że kościół katolicki [ba, co więcej każdy kościół chrześcijański nie mówiąc o ideologii każdej wiary monoteistycznej jest - Miłuj bliźniego swego jak siebie samego. Patrząc na twoją wypowiedź znaczy że sam chciałbyś się ... [i tu znowu następuje to słowo, do których używania nie przywykłem w przeciwieństwie do Ciebie]]
I co na to powiesz??
MrocznyKaraczan - Nie będę używał słów Wujka Staszka o celnej ripoście [jak nie wiesz co to riposta patrz do słownika (mała podpowiedź r jest po p a przed s. Jeśli nie wiesz co to słownik spytaj się najbliższej MĄDREJ OSOBY - Ważne musi mieć przynajmniej o 40 IQ wyżej [jak łatwo obliczyć przynajmniej 35 IQ]. Przechodząc do meritum sprawy [meritum znowu patrz słownik instrukcje powyżej] nie chcę Cię martwić ale mówi się uwaga, uwaga:
WEŹ a nie weś. [Komentarz może słowo weś się wzięło od słowa wieś gdzie mieszkasz - czyli tam gdzie i rado120]
POZER - odmienia się w miejscowniku POZERZE a nie pozeże...
Uprawnienia umieszczania postów