Acha, zapomniałam dodać, że Mroczny Karaczan pewnie nie wie co to zero absolutne
Acha, zapomniałam dodać, że Mroczny Karaczan pewnie nie wie co to zero absolutne
Louis, Mamba... nie wysilajcie sie, bo szkoda na to czasu i nerwow, a predzej by zrozumialy Wasze pajaki, niz oni. Pajaki przynajmniej glupio nie odpowiadaja...
Ano w sumie racja. Najbardziej popularne są te opinie w środowiskach rydzykowskich i innych - podobnie światłych.
Mnie szczerze mowiac wkurzaja teksty typu : ave szatan itp. (bo wnioskuje ze takie jest rozwiazanie wykresu). Jesli Tyler naprawde taki z Ciebie satanista to spal sobie kota i wypruj flaki sasiadce.... moze lepiej sie poczujesz. A jesli piszesz takie texty bo kolega z klasy tez tak mowi to daj sobie na luz.
Rozumiem ze moglo to byc zrobione dla jaj i tak pewnie bylo. Ale wlasnie tego typu zachowania sa przyczyna powszechnej opinni publicznej ze metale pala koty , krzyze i odprawiaja czarna msze. Ja osobiscie ubieram sie na czarno i nosze dlugie wlosy i jakos nie cieszy mnie to gdy na ulicy slysze za plecami teksty babć : "Patrz Heluś! satanista!"
No w sumie to chyba masz rację. Tyle, że czasem trudno mi się powstrzymać, jak czytam takie idiotyczne wypowiedzi.
Zaraz mi się przypomina ten nawiedzony wierszyk nt. UE, który można było swojego czasu słyszeć na falach pewnej polskiej rozgłośni radiowej.
posmiewiskiem to jestes ty, jak sie urodziles frajerze, znalazl sie wielki obronca z bogatym "slownictwem"
Mnie tez takie teksty wkurzaja, jezeli sa mowione powaznie.. bo kto w takie brednie wierzy... ale to bylo napisane dla zartu... ot tak po prostu. Mi ani przez sekunde nie przyszlo do glowy, ze to mogloby byc napisane powaznie :] Tym bardziej sie zdziwilem, jak zobaczylem niektore komentarze.
Ps. szczerze mowiac, nie zalezy mi na szacunku ze strony osob, ktore "pelnym ryjem" pokazuja swoj prymitywizm. A brygady moherowych beretow i tak zadnymi argumentami bys nie przekonal. Bo "łone syćko, co ciorne by ino kosom w paśkudne trzewia".
Hehe, no ulżyj sobie jeszcze, ulżyj. :]
Nono, widę, że się nauczyłeś nowego słówka - "frajer". Pobiegłeś po nie do mamusi, czy kolega przyszedł w sukurs?
A tak w ogóle:
To jest cytat z czegoś takiego jak REGULAMIN. Polecam lekturę, bo jak dalej będziesz się tak wieśniacko (przepraszam ludzi ze wsi) zachowywał, to możesz się któregoś pięknego dnia zdziwić, jak zalogowanie się do forum okaże się misją nie do przebycia.2). Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz przeklinania, obrażania użytkowników Forum!
Ja bym proponowal dodac do regulaminu notke: "za przeklenstwa uwazane sa rowniez wykropkowane wyrazy".
Ktos mysli, ze jak napisze: "ty popie**** ch***", to jest ok.
hmmm jakis ty pomyslowy, widocznie ty masz takie problemy z nowymi slowkami, nie musisz mi dziekowac ze dodalem do twojego "slownictwa" nowe slowo jak "frajer", a tak wogole to sie "zamknij" i nie odzywaj sie do mnie. Ciekawe czy potrafisz zrozumiec slowo "zamknij sie"