Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 77

Wątek: Zabawa dla każdego! Spróbuj i Ty!!!

Re: Zabawa dla każdego! Spróbuj i Ty!!!

Jesli sie zlikwiduje tę dluga klamerke to bedzie wszystko OK. Ale to przeciez nie wazne.

Pohamuj się. Bo z miłą chęcią wskaże na inne "gówno", które według mnie powinno być "zniszczone". Z profilu wnioskuje, że jesteś facetem, więc okres Cię nie tłumaczy....

Urzekła mnie Twoja historia...

Louis Cypherr
    Guest

Re: idiotyzm

Aleś Ty błyskotliwy, hehe, niczym psie jaja. Zanim zaczniesz coś krytykować swoim niesamowicie bogatym i wysublimowanym słownictwem, to najpierw dowiedz się chłopcze, o czym piszesz, oki? Po co masz robić z siebie takie pośmiewisko jak teraz?

Louis Cypherr
    Guest

Nie ma czegoś takiego jak rozwiązanie funkcji - to raz.
    Dwa, to jak już koedzy wspomnieli - funkcja musi być m.in. różnowartościowa, aby zasługiwała na miano funkcji. A to różnowartościowe nie jest.
    Trzy - Atrax. To że raz jest x=... a innym razem y=... jeszcze nie znaczy o tym, że nie mamy do czynienia z funkcją. Możemy mieć do czynienia z funkcją uwikłaną, gdzie y(x) nie występuje jako wyraz wolny.
    Ale to tylko tak na marginesie. :P

Pomysł ciekawy.

Hmm... moze i racja. Ja sie tym nigdy zbyt wiele nie zajmowalem. A jak teraz popatrzylem do starego zeszytu, to rzeczywiscie pisze cos podobnego

Louis Cypherr
    Guest

Nauczysz mnie oceniać czyjś wygląd i stan tłuszczu na jego włosach po wypowiedziach na forum? Bardzo to mnie intryguje.

Ale oceniania innych po wyglądzie to już mnie nie ucz, oki? To takie prymitywne jest i prostackie...

Louis Cypherr
    Guest

Biber - co ta subkultura wg Ciebie ma wspólnego z dręczeniem zwierząt?

Czarna Mamba
    Guest

To ty się schowaj!. Na marginesie, nie pozeże a pozerze , dla ścisłości. Sam byś nie wymyślił czegoś takiego bo Twoje IQ jest w okolicach zera absolutnego . A poza tym, to , że ktoś słucha metalu itp. nie oznacza od razu, że ma tłuste włosy i brudne tzw. przez Ciebie ,,szmaty". Kretyn z Ciebie i tyle!

powszechnie mówi się ze szataniści i metale składją koty na ołtarzach podczas czarnych mszy
    Napisałem to dla jaj rzecz jasna
    Rado wyluzuj :] Mam nadzieje, ze to Wy w przyszłym sezonie zawitacie w 3 lidze a nie Wisłoka :]
    Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów