Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 77

Wątek: Zabawa dla każdego! Spróbuj i Ty!!!

Re: Zabawa dla każdego! Spróbuj i Ty!!!

Larkin ma racje - to nie sa funkcje gdyz dla kazdego x mozna przypisac tylko jeden y.

Poza tym reszta przykladow jest zle zapisana poniewaz przedzialy nie moga byc ciagle obostronnie domnkniete.

np. jesli zapisujesz <-10,-9> to kolejny musi juz tak wygladac (-9,-8>

Nie jestem orlem z matmy jesli zle mysle to mnie poprawcie.

no i psujemy chłopakom całą zabawę naszymi wykąłdami z matmy =:]

idiotyzm

wogole to wszystko jest poj***, tyler wymyslil jakos poj*** zabawe ktorej haslo brzmi AVE SATAN i to jest najbardziej idiotyczne haslo, jakbys byl z mojego miasta to bym ci przypier*** :/ pajacu glupi i dziwic sie ze idioci istnieja, nasrane masz w glowie, chcesz byc jakis cool to w jakiegos szatana wierzysz, do kosciola idz matole i pomodl sie o rozum a nie zgrywasz kogos kim nie jestes!

Re: idiotyzm

walerianki?

rado daj na luz subkultura jak każda, ja też nie jestem za jakimś kultem szatana ale póki Tyler nie składa ofiar z kotów i dziwic to nic do niego nie mam (wręcz przeciwnie, naze stosunki są koleżeńskie ) tak samo jak z metalem jest z hip hopem którego też nie trawie i nie słucham
    Ps. pozdrawiam Mielec :-) Chodzisz na mecze?

MrocznyKaraczan
    Guest

ale chłopie zabawne to jest... ave satan? weś pozeże schowaj sie z tymi swoimi zatłusczonymi włosami i czarnymi szmatami brudasie-pseudo satanisto... popieram rado120

Psychotropki?

chodze, ale co to ma do tego??!! wiecej sie nie spotkamy bo plyniecie do 3 ligi, a co do hansonow to przczepiaja sie do subkultur takich jak szalikowcy itp, a co z hansonami, przeciez to jest gowno ktore trzeba zniszczyc

Nie no, funkcja to to nie jest, bo raz y opisuje x, a raz x opisuje y, ale co tam ))) Rozwiazanie rzeczowe ;]]]

A raczej pavulonik ;]

Uprawnienia umieszczania postów