Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Kulturystyka.

Kulturystyka.

Witam.
    Znacie jakieś stronki na których są gotowe zestawy ćwiczeń jakie możemy robić w domu(jakiś rozkład jakie ćwiczenia powinniśmy robić w danym dniu na dane mięśnie)

Re: Kulturystyka.

popros kogos z forum sfd a napewno ci ulozy

MrocznyKaraczan
    Guest

artykuły na www.kulturystyka.pl , no i na forum www.sfd.pl jest takie coś jak atlas ćwiczeń (poszukaj a znajdziesz) tam będzie to co szukasz no i baaaaardzo dużo informacji...

Daj link...

MrocznyKaraczan
    Guest

a tak wogole to marsz na złom dobież odpowiedni pręt, koła zembate, zaciski hydrauliczne, ławeczka z kątowników i jazda hehe :P do tego jeszcze drażek i będziesz miał już jakiś start wielu tak zaczynało hehe w załączniku masz fotke przyjaciela mojego którego uhodowałem w takich warunkach złomowych

apropo kulturystyki to looknijci tego kolesia :

MrocznyKaraczan
    Guest

to niejest kulturysta tylko psychopata który wstrzykiwał sobie synthol w mięśnie... i to niejest tkanka mięśniowa tylko olej

jakby go szpilką dziobnąć to nic z tych mięśni mu nie zstanie

Ok dzięki.Nie jestem laikiem.Mam sztange i już troche ćwiczyłem:P Tylko teraz chciałem się do tego zabrać poważnie(złapałem już jedną kontuzje i nie chce tego powtóżyć, co i kiedy ćwiczyć żeby trening nie poszedł na marne)Jeszcze raz dzięki.Jak dlamnie temat zamknięty.

Fu przez duże "ef". Strasznie nie lubie napakowanych gostkow, wygladaja sztucznie, nie naturalnie i... wcale nie heteroseksualnie A ten na obrazku to sliczny przyklad tego - ze jakby nie bylo jest tak ze i faceci sa prozni... I (podobnie jak kobiety) w tej proznosci sami z siebie robią potworowate niewiadomo co.

Uprawnienia umieszczania postów