-
Kulturystyka.
Witam.
Znacie jakieś stronki na których są gotowe zestawy ćwiczeń jakie możemy robić w domu(jakiś rozkład jakie ćwiczenia powinniśmy robić w danym dniu na dane mięśnie)
-
Re: Kulturystyka.
popros kogos z forum sfd a napewno ci ulozy
-
artykuły na www.kulturystyka.pl , no i na forum www.sfd.pl jest takie coś jak atlas ćwiczeń (poszukaj a znajdziesz) tam będzie to co szukasz no i baaaaardzo dużo informacji...
-
-
-
-
to niejest kulturysta tylko psychopata który wstrzykiwał sobie synthol w mięśnie... i to niejest tkanka mięśniowa tylko olej
-
jakby go szpilką dziobnąć to nic z tych mięśni mu nie zstanie
-
Ok dzięki.Nie jestem laikiem.Mam sztange i już troche ćwiczyłem:P Tylko teraz chciałem się do tego zabrać poważnie(złapałem już jedną kontuzje i nie chce tego powtóżyć, co i kiedy ćwiczyć żeby trening nie poszedł na marne)Jeszcze raz dzięki.Jak dlamnie temat zamknięty.
-
Fu przez duże "ef". Strasznie nie lubie napakowanych gostkow, wygladaja sztucznie, nie naturalnie i... wcale nie heteroseksualnie A ten na obrazku to sliczny przyklad tego - ze jakby nie bylo jest tak ze i faceci sa prozni... I (podobnie jak kobiety) w tej proznosci sami z siebie robią potworowate niewiadomo co.
Uprawnienia umieszczania postów