-
Re: gratuluje
Ja sie nookowi nie dziwie że sceptycznie podchodzi do współpracy z innymi "autorami" stron, na szybko przejrzałem kilka z nich. I wiecie co niestety ale "autorzy" popełniają najczęściej błędy. I to bardzo poważne błędy gramatyczne. Zapominają o cudzysłowach na początku i końcu swych wypowiedzi. Pomijając już dobre wychowanie ale póblikacja nawet w sieci czyjejś pracy i podpis opracował tu imie i nazwisko to nie jest piractwo tylko kradziesz. Tak sie składa że znam starsze pozycje literatury polskojęzycznej na pamięć, książek było wtedy niewiele więc czytało sie je w kółko, mówie o wczesnych latach osiemdziesiątych, mógłbym napisać tu adres www i nazwisko tego złodzieja, ale nie mam przy sobie książki. Dam sobie ręke obciąć żę większość opisów gatunkowych to całe frazy przepisane od kogoś znam te teksty. Najpierw wyśle maila do tego "Pana" (podpisał sie Imieniem i Nazwiskiem) aby zamieścił sprostowanie i przeprosiny. Jeżeli tego nie zrobi poprostu o tym poinformuje. Rozumiem że nie ma sensu pisać czegoś co ktoś już kiedyś dobrze napisał, ale po co sie pod tym podpisywać wystarczy tekst zaczerpnięty z ........... i wszystko jest w porządku.
Przepraszam to troszeczke nie na temat ale poniosło mnie. Nook to nie ta witryna potrzebuje innych to inni potrzebują ciebie.
Jesteś wielki.
Uprawnienia umieszczania postów