Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: "Motylek"

Mieszany widok

"Motylek"

Chodzi mi o takie urządzenie stymulujące mięśnie(chyba), które przyczepia się do ciała i ono "ćwiczy za nas". Czy ono jest szkodliwe? Czy są jakieś ograniczenia czasowe używania tego użądzenia? I czy ono w ogóle cos daje?

Re: "Motylek"

lepiej troche poćwicz zamiast kupowac jakieś motylki
    Jak dla mnie to nie warto tego kupować ,ale osobiscie nie mialem z tym do czynienia wiec moze nieslusznie oskazram cus techniki:]

mam nadzieje, ze nie chodzi Ci o te badziewne elektrody :]
    Kolega kuzyna to reklamowal (koles spedzil w silownie polowe swojego zycia, ale zaplacili mu troche grosiwa, to to zareklamowal). Rzekomo nie daje NIC.
    Chyba, ze chodzi o cos innego.

nic to nie daje, idz pocwicz na silownie, szkoda pieniedzy i zdrowia na to, takie cos jest dla leni i naiwniakow, sama cena mowi za siebie, jak by to byla takie skuteczne to tez by tak malo nie kosztowalo i to by bylo polecane przez wszystkich, a nie slyszalem zeby ktos to polecal, gowniany produkt, nie polecam

Pic na wode, nie kupuj tego, chocby kosztowalo 2 zl.

Czarna Mamba
    Guest

Kiedyś mój znajomy testował na sobie tego typu urządzenie. Skutek był odwrotny do zamierzonego, tzn. zamiast stracić na wadze i wymodelować mięśnie koleś po prostu przytył. Myślał , że urządzonko wykona za niego brudną robotę . Szkoda pieniędzy na takie badziewie, lepiej je ulokujesz korzystając z siłowni jak Ci już kilka osób radziło. Pozdrawiam

Znajoma mojej mamy to kupila- usiadla na krzesle, zalozyla, wlaczyla... i jak impuls spowodowal skurcz miesni to tak nia wstrzasnelo, ze wyleciala z krzesla (obrotowe, takie jak przy biurku ).

Czarna Mamba
    Guest

Ocho, czyżby te elektrowstrząsy były gratisem ?

wlasnie tak sobie pomyslalem
    moze to chociaz potrafi fajnie masowac?

jezeli to dobrze masuje to kupie sobie i bede po treningu zakladal na miesnie najszersze grzbietu na noc

zawsze mazy mi sie porzadny masarz po treningu

Uprawnienia umieszczania postów