Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Unia Europejska

Mieszany widok

Unia Europejska

Mam zadany referat z wos`u.Muszę go napisać aby mieć "5" na koniec roku.Pytam bo może pisał ktoś coś takiego, lub po prostu lubi pisac i mi napisze A oto tematy:
    ->Krótka historia Unii Europejskiej
    -->Instytucje Unii Europejskiej
    --->Traktat Konstytucyjny-za czy przeciw
    Proszę o szybką odpowiedź bo potrzebne mi to jest na jutro do szkoły(2czerwca).
    Z góry dzięki.

Re: Unia Europejska

Informacji w internecie jest MNOSTWO, czegokolwiek na temat unii bys sobie nie zazyczyl Ate sa zupelnie podstawowe... Przeciez czesc referatu, jak jestes leniwy, mozesz zywcem z netu wziac Nie sadzisz, ze troche przesadzasz? Ta praca nie jest trudna...Tym bardziej, jesli masz z tego przedmiotu takie mozliwosci, ze nauczyciel daje ci szanse na 5 :P

No właśnie gotowca z neta mam.Ale gościówa od wos`u jest wymagająca jak cholera i chciałbym jeszcze jakieś ciekawostki czy coś.

CHCESZ MIEĆ 5 TO ZRÓB TO SAM

Jak nie umiesz to zostań przy czwórce i tyle...

Re: CHCESZ MIEĆ 5 TO ZRÓB TO SAM

E tam Obcy Przesadzasz
    Zgadzam sie z Toba, ze lenistwo i pasozytnictwo trzeba tepic, ale z drugiej strony trzeba sobie jakos w zyciu radzic
    Ma sie to 5 z historii... bez otwierania podrecznika Gdybym tak sie uczyl wszystkiego, to skonczylbym w zakladzie dla sprytnych. Juz mi wystarczy fakultet :].

Ale leni trzeba tepic Len dla mnie to kazdy, ktoremu nawet sciagi nie chce sie napisac

cyclosternum
    Guest

po co ci tak 5 z wos??
    przecierz ważne jest to co masz w głowie a nie to co masz na swiadectwie

ironkapela
    Guest

Cyclosternum, ale na studia nie przyjma Cie z tym co masz w glowie, tylko z tym co masz na swiadecctwie :/snowby napisał(a):

ja jestem z cyclosternum dla mnie teżważne jest to co sie umie papier to tylko 2 problem. szkoda że większość osób "wyższych" tak nie myśli

Hehe czy ja wiem? Wiem, ze to, co powiem bedzie totalna dyskryminacja i pewnie niektorzy sie poobrazaja, ale mam w liceum od groma przedmiotow, ktore uwazam za glupie, a z ktorych przy odrobinie kombinatorstwa moge miec 4/5 I nikt nigdy nie bedzie ode mnie weryfikowal tego, czy mam z nich cos w glowie, czy nie

Wiem tylko jedno.... nie chcialbym miec zawyzanej oceny z biologii, chemii, fizyki. Szczerze mowiac, wolalbym miec zanizona....albo przynajmniej adekwatna do wiedzy. ... jedynie z tych 3 przedmiotow.

Ta Norek
    Zobaczymy, co powiesz, jak Ci bedzie zalezalo na sredniej do liceum

Na maturze tez nikt nie bedzie patrzyl na to, czy Wam sie rece spocily od stresu, czy byliscie przygnebieni z powodu smierci chomika...ale przeciez wszystko to mieliscie w glowie. Licza sie wyniki niestety. Juz mnie wiele sytuacji o tym uswiadomilo. Nikt nie patrzyl na to, czy ja umialem WOS, jak szedlem do liceum, tylko jaka mialem srednia na swiadectwie... a taka 5 z wosu zawsze cos tam zmieniala. I czy Wos mi sie od tamtej pory przydal? nie A punkty sa.

Uprawnienia umieszczania postów