-
Unia Europejska
Mam zadany referat z wos`u.Muszę go napisać aby mieć "5" na koniec roku.Pytam bo może pisał ktoś coś takiego, lub po prostu lubi pisac i mi napisze A oto tematy:
->Krótka historia Unii Europejskiej
-->Instytucje Unii Europejskiej
--->Traktat Konstytucyjny-za czy przeciw
Proszę o szybką odpowiedź bo potrzebne mi to jest na jutro do szkoły(2czerwca).
Z góry dzięki.
-
Re: Unia Europejska
Informacji w internecie jest MNOSTWO, czegokolwiek na temat unii bys sobie nie zazyczyl Ate sa zupelnie podstawowe... Przeciez czesc referatu, jak jestes leniwy, mozesz zywcem z netu wziac Nie sadzisz, ze troche przesadzasz? Ta praca nie jest trudna...Tym bardziej, jesli masz z tego przedmiotu takie mozliwosci, ze nauczyciel daje ci szanse na 5 :P
-
No właśnie gotowca z neta mam.Ale gościówa od wos`u jest wymagająca jak cholera i chciałbym jeszcze jakieś ciekawostki czy coś.
-
CHCESZ MIEĆ 5 TO ZRÓB TO SAM
Jak nie umiesz to zostań przy czwórce i tyle...
-
-
Re: CHCESZ MIEĆ 5 TO ZRÓB TO SAM
po co ci tak 5 z wos??
przecierz ważne jest to co masz w głowie a nie to co masz na swiadectwie
-
Cyclosternum, ale na studia nie przyjma Cie z tym co masz w glowie, tylko z tym co masz na swiadecctwie :/snowby napisał(a):
-
ja jestem z cyclosternum dla mnie teżważne jest to co sie umie papier to tylko 2 problem. szkoda że większość osób "wyższych" tak nie myśli
-
Re: CHCESZ MIEĆ 5 TO ZRÓB TO SAM
Hehe czy ja wiem? Wiem, ze to, co powiem bedzie totalna dyskryminacja i pewnie niektorzy sie poobrazaja, ale mam w liceum od groma przedmiotow, ktore uwazam za glupie, a z ktorych przy odrobinie kombinatorstwa moge miec 4/5 I nikt nigdy nie bedzie ode mnie weryfikowal tego, czy mam z nich cos w glowie, czy nie
Wiem tylko jedno.... nie chcialbym miec zawyzanej oceny z biologii, chemii, fizyki. Szczerze mowiac, wolalbym miec zanizona....albo przynajmniej adekwatna do wiedzy. ... jedynie z tych 3 przedmiotow.
-
Uprawnienia umieszczania postów