Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: WRACA FESTIWAL DO JAROCINA KTO PRZYBYWA??

Mieszany widok

WRACA FESTIWAL DO JAROCINA KTO PRZYBYWA??

Kto z Was wybiera się na festiwal do mojego miasta?? Ja już nie mogę się doczekać Będzie czadowo!! JAROCIN PRL FESTIWAL <---więcej na ten temat znajdziecie tutaj

Louis Cypherr
    Guest

Re: WRACA FESTIWAL DO JAROCINA KTO PRZYBYWA??

Tyle to ma wspólnego z PRL-em, co ja z Aztekami. Zwykła komercyjna szmira, którą ktoś ogranizuje tylko po to, żeby zarobić na legendzie prawdziwego Jarocina.

cyclosternum
    Guest

nie ma na co tam jechac armi i dezertera nie lubie wiec nie

oj raczej Jarocin do tego dokłada niż zarabia... zrobili to na dni Jarocina... 10 zl za bilet to nie jest duzo moim zdaniem

Louis Cypherr
    Guest

No ale i tak liczą na ok. 12000 osób, więc troszkę sie tego uzbiera.

Tak czy inaczej przepraszam za tekst o komercyjnej szmirze - myślałem, że to jest ten sam organizator, który próbował zorganizować festiwal kilka lat temu. Bilety zdaje się zrobił po ponad 100 zł licząc na to, że na wydźwięk słów "Festiwal w Jarocinie" zjadą się tłumy, a tutaj dupa - wszyscy go olali i prawie nikt nie przyjechał.

A kogo to nie chcieli zaprosić - nawet o Metallicy im się marzyło.

ale i tak z PRL (programem rozwoju lokalnege ma to tyle wspolnego co ja z mercedesami...
    gdby byla planowana masz na cmetarzu jak w '86 to bym przyjechal
    a tak na powarznie to zbieram na festiwal w bolkowie, bo juz wiem ze na slipknota nie dam rady pojechac

Nie ma się co okłamywać. Nie ta epoka, nie ci sami ludzie muzyka też inna.
    Jakoś ostatnio nie zauważyłem wielkiego ruchu na polskiej scenie punk rockowej(nawet nie wiem czy jeszcze "garaż" wydają). Prawda jest taka że potrzebne są nowe zespoły.
    Bezsensu jest też promowanie na festiwalu zespołów które odcinają kupony od swojej dawnej popularności(TSA, Dżem).

Uprawnienia umieszczania postów