Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Kto tak potrafi ?? :P

Kto tak potrafi ?? :P

http://www.maxior.pl/?p=index&id=676&17

gosc ma talent - szkoda że taki człowiek gra na ulicy a nie w jakies dobrej kapeli.

Re: Kto tak potrafi ?? :P

Talenty leżą (a raczej siedzą) na ulicy !! Koleś pobija wielu perkusistów z różnych kapel :P Tylko ciekawi mnie czy też by tak potrafił na prawdziwych bębnach... W kilku momentach dzwięk nie zgrywa się z tym co on robi

djtommi
    Guest

mam brata perkusiste i dzis mu pokaze to zobaczymy co powie. jest szybki ale nie wiadomo czy dobry bo robi same podstaw, nie zgrywa sie albo przez kompresje albo dlatego bo robi 2-ki i inne szybsze uderzenia ktore sie przez to rozmywaja.

Hehe, podeslac tego linka Nergalowi, to niedlugo Behemoth bedzie mial nowego palkera ;]

najlepsze są stopy w tych jego"bebnach",

ahhh leviatan, sadze ze na prawdziwych bebnach dałby jeszcze wiekszego czadu, o ile by sie nie pogubił, do dyspozycji hi-hat, blachy i wogóle, wtedy by niezłą muzyke tworzył. Mam mnóstwo solówek znanych bębniarzy, jednak on na mnie zrobil najwieksze wrażenie. Myślę że jeżeli poćwiczyłby na bebnach to można bybyło go porównać z ulrichem (pałkers z metalicy)

djtommi
    Guest

bez przesady ulrich nie jest najlepszy ja baridzej lubi joeya ze slipknota lub wielu bebniarzy studyjnych bo to oni sa elita.

A slyszal ktos z was Moby Dicka (obydwie wersje- dluzsza z koncertu i krotsza nagrywana w studiu) i Bonzo's Montreux zespolu Led Zeppelin? Swietne, nie jest to tylko perkusja, ale kawalki w calosci tylko instrumentalne

cage
    Guest

koleś na początku tak szybko machał tymi pałkami że myślałem że od głowy je odbija ;P
    ogólnie koleś ruuuleeez ;D

są lepsi od ulricha np. mangini (moj wzór perkusisty), Roddy albo Donati. Według mnie ten nieznajomy pałkers może byćm albo juz jest lepszy od urlicha.

P.S. Widział ktoś solówę na bebnach 12-latka ??? Nazwa się on Tony Royester Jr.
    Łebek zamiata że łeb boli

Uprawnienia umieszczania postów