-
Logo Komeniusz pilnie potrzebny !! :)
Witam
Mam zrobic prace na informatyke i pilnie mi potrzebny Logo Komeniusz. Szukalem na P2P, google itp. itd. ale nic
Jak ktos ma programik to prosze o wsylanie na:
terrarystyka@boo.pl
lub podanie linka.
Bede bardzo wdzieczny
-
-
Re: Logo Komeniusz pilnie potrzebny !! :)
z tego co sprawdziłem na eMul'u to jest. ma 44 dostępności i 100% skończonych źródeł. po spakowaniu ma 4.10 MB, jak nie masz aMula to ściągaj najnowszy jest chyba 44d.
-
Witam
Ja szukalem w Kazie, emule mi nie dziala, nie wiem czemu zadna wersja chyba z czyms sie ,,gryzie'' i nie moge zainstalowac. Mam prosbe sciagnal bysmy i wyslal na maila? Bede bardzo wdzieczny, bo kazaa nic nie znajduje :/
Pozdrawiam
-
moge tak zrobić, tylko że nie wiem czy już nie mam juz przekroczonego limitu na neo. a na kiedy ci potrzebne ?! moze dzisiaj bede miał, jak się pobierze to ci podeśle.
-
oo thx chrzanu ja juz wlasnie sciagam . . .
-
Witam
Przydaloby sie na dzisiaj to bym w nocy posiedzial. Im szybciej tym lepiej bo do piatku mam oddac a jeszcze musze zrobic Ale bede zadowolony ja wogole bedzie.
Dzieki wielkie. Bede czekal
Pozdrawiam
-
dobra to jak kaczi ściągniesz to podeślij silentowi a mi napsiz zebym nie ściągał. bo u mnie narazie sprawdz a źródła i zaraz pewnie dopiero zacznie sciagac, jezeli ja sciagne pierwszy to ci silent podeśle
-
Witam
Ok to czekam na maila od kogos
Pozdrawiam
-
ok Silent_Dragon już Ci wysłałem ;]
i już wysyłam dla kacziego
Uprawnienia umieszczania postów