-
funny
powinni zrobic dodatkowy dzial w ktorym beda zamieszczane smieszne wypowiedzi i ogloszenia. o to moja pierwsza propozycja: http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=1819&t=1698
zelazko jako niezbedny element wyposazenia kazdego terrarysty
-
Re: funny
a po co z tym tutaj piszesz ?! daj to do innego działu, zresztą i tak i tak zaden dział taki nie powstanie bo juz jest " na kazdy temat" a co do inteligencji X_v_X to nie będe komentował...
-
A ja nie rozumiem... Dlaczego mialby nie chciec wymienic zelazka na pajaki??? Calkiem ladne zelazko, moim zdaniem... Skoro ludzie wymieniaja komorki, deski i inne rzeczy na pajaki, to czemu nie zelazko???? Nie widze w tym nic smiesznego, zalosnego i uwlaczajacego inteligencji X_v_X..... To raczej wy szukacie dziury w calym :/
-
heh ;D nie chodziło mi ze jest mało inteligentny bo faktycznie ludzie sie wymieniają ale gdyby vorax chciałby się wymienić to by napisał w ofercie ze sa takze wymiany, lub zamiescił w innym dziale, zresztą wi si mi to, ja mam i pająki i żelazko i jest gitarra ;D jeżeli kogos uraziłę to sorry.
-
heh ludzie wymieniali sie juz za lornetki telefony, aparaty, skanery, twarde dyski to czemu nie i za zelazko ?
-
jakos slabe te wasze humory :/ zasmialem sie z tego bo dziwna rzecz na wymiane zaproponowal. telefony w ofercie na wymiane widzialem milion razy bo to kazdemu jest potrzebne ale jakos nie moge sobie wyobrazic voraxa jak cieszy sie ze swojego nowego zelazka.
-
wiesz sa rozne gusta
moze akurat vorax by sie ucieszyl:P
-
Coz, ja tez sie raczej na pajki nie wymieniam i nawet jak o napisze wołami, to i tak mam oferty wymiany. Mozliwe, ze mam spaczone poczucie humoru, ale naprawde nie widze w tym nic smiesznego. Jakbym nie miala zelazka, to bym sie wymienila...
-
oj teraz to ty sie na sile czepiasz
Nie uwazasz za dosyc zabawne ogloszenia..."Wymienie zelazko na pajaka"?
Ja uwazam ze jest to zabawne
Rzeczywiscie tak samo zabawne jak wymienie modliszke na 50 kg wytloczkow z jajek, albo cos w tym stylu.
-
A bylo kiedys takie z wytlaczankami? Jesli tak to to ogloszenie jak narazie zadz
Uprawnienia umieszczania postów