-
Princess Mononoke Jak wam się podoba ten film
Mi podobał się bardzo a jak wam ??
-
Re: Princess Mononoke Jak wam się podoba ten film
Sympatyczny. Duszki lasu byly fajnie pomyslane, o ile sie nie myle to byly te malutkie biale grzechoczace stworzenia. I w gruncie rzeczy tresc bajki tez niczego sobie.
-
Filmik spoko, naprawde mi sie podobal. Klimacik swietny, kreska ladna... Czego wiecej chciec.
-
mi też sie podobał najlepszy film rysunkowy jaki widziałem, przynajmniej z tego gatunku, bo komedie to inna sprawa
-
-
uwielbiam filmy Miyazakiego :] mają niesamowity, fantastyczny klimat, postaci są "żywe".. nie mogę się doczekać na premierę "Ruchomego zamku Hauru"
-
Podobają się łącznie z kreską? [nie mowie, żeby była zła, ale nie jest to mój ulubiony styl]
-
ogólnie fajny ale i tak bardziej wole ghost in the shell :]
-
kreska, szczerze mówiąc, mnie akurat jakoś u niego nie zachwyca - nie jest ani wyjątkowa, ani zła...taka... kreska i tyle, pasuje do treści... :>
Naprawdę to kreska podobała mi się w "Hellsing" (:
Co do 'ghost in the shell' 1 i 2 Oshii'ego... cóż, ja mu wystawiłam ołtarzyk i biję codziennie pokłony dziękczynne za coś tak genialnego... :>
-
bo i bylo co kreskować w Hellsingu dobra tresc, dobra forma.. ale tak po namysle - tresc lepsza (bo duzo niedpowiedzen sie znalazlo, mozna bylo "wspoltworzyc").
a i muzyczka palce lizac ;>
Uprawnienia umieszczania postów