ironkapela napisał(a):

>NW jak dla mnie to jedno wielkie gowno z wyjaca
> dziwka(bez obrazy dla ich fanow)

Hmmm a co miales ja ,ze mowsz,ze jest dziwka ?? Zawsze mi sie wydawalo ,ze dziwki zarabiaja pewna czescia ciala a nie spiewem.W kwesti wokalnej to zapewniam Cie ze Dickinson moze za Tarja mikrofony nosic,bo ona nie jest naturszczyk jak Dickinson tylko posiada wyksztalcenie muzyczne :] Nie jestem wielkim fanem Nightwish, czasami slucham jednak nie lubie takiego zachowania. Dziwicie sie potem ,ze maja nas za brudasow i prostakow - po takich tekstach nie ma sie czemu dziwic.Jesli czegos nie lubisz to wyraz to w inny sposob niz poprzez epitety typu "dziwka".Wielkim fanem Ironow tez nie jestem,ale na moj szacunek zasluguja i choc wielce mi sie nie podoba ze sluchaja ich glownie "mlodzi gniewni",ktorzy jak powstawaly "Iron Maiden" i "Killers" robili kupe pod siebie,a pierwsza plyta jaka uslyszeli byla "Brave new World" i uwazajacy Ironow za 8 cud swiata,bo klapki nie pozwalaja zobaczyc dalej :].Swoja droga dla wielu starych fanow metalu zespol Iron Maiden jest bardziej firma niz kapela. Co do Mystic to dziwne jest,ze 2 lata temu tez gralo Iron Maiden jako glowna gwiazda tego festiwalu...O tegorocznym slyszalem opinie o skopanym naglosnieniu co jak na range takiego festiwalu uwazam za skandal...:]