Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Powrót z Mistic Festiwal

Powrót z Mistic Festiwal

Witam juz wróciłem , był hardkor najpierw byłem na 2 płycie potem ktos pi dał czarna opaske i weszłe na sektor pod scena. Ironi zagrali swietnie ale brakowało podstawowych mega kawałków.Co do behemotha i kreatora i frondsaida powiem ze to dno

Re: Powrót z Mistic Festiwal

A Nightwish jak wypadł?

demon666
    Guest

Marianex sam jesteś dno!

Podczas koncertu Kreator i Ironi mieli kłopoty z nagłośnieniem.
    Na Kreatorze było najgorzej bo były jeszcze sprzężenia i było pare momentów gdzie zaczeło "pierdzieć" z głosników:/

Na Frontside przyszedłem juz na sam koniec, kawałki które udało mi się usłyszeć to:
    -Apokalipsa trwa
    -Pozew o przebaczenie
    -Naszym przeznaczeniem jest płonąć

Behemont jak zawsze rzeżnicy (lepiej wypadają w klubach niż na dużej scenie tak samo jak Frontside)

Nightwish mi się totalnie nie podoba, jak dla mnie buuuu....

Kreator mi sie bardzo spodobał i zyskał nowego fana

A Ironi to cudo, zrobili taki show ze masakra

Edi łaził po scenie, zmieniajęce sie co jakiś czas tło i inne bajery świetlne jak i pirotechniczne (ognie i iskry) zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie.

Pozatym ten klimat gdy paredziesiąt tysięcy ludzi śpiewa albo klaszcze - to jest to!!

PS. Woda mineralna która normalnie kosztuje 60gr tam kosztowała 15zł!!!

Ja wiem tylko tyle... nigdy sobie nie wybacze, ze nie bylem na tym:
    .

demon666
    Guest

Atrax ale my tu o czym innym...

E tam i tak wszystko sie kreci wokol evilicznego niekszczonego pana szathanusa z czerwonym ogniem z ... khem.
    A jezeli juz mam byc sercem i dusza w temacie, to mnie interesuje jedynie, jak zagral Nightwish... przyznam, ze po Oceanborn ten zespol przestal dla mnie istniec. Chcialbym choc poznac recenzje, co do ich koncertu.

demon666
    Guest

Atrax niestety nic nie moge powiedzieć na temat NW ponieważ cały ich występ przesiedziałem na ziemi ( musiały mi nogi odpocząć do występu Ironów).

Powiem tyle że mojemu ojcu i kuzynowi bardzo sie to podobało, mi osobiscie nie

Każdy ma swoje gusta ja lubie Behemotha, Frontside, Vader i inne death i black metalowe kapelki a inny moze lubieć taki NW i tyle...

Ja właśnie wróciłem po koncercie i nocy przespanej na dworcu PKP w Katowicach. Koncert masakra. Mi nie podobał się występ NW taki dziwne to troche :/ Ironi dali MEGA Show... Ale mam do nich jedno ale: CZEMU DO h... NIE ZAGRALI FEAR OF THE DARK ?????????? Fani tak ich o ten kawałek błagali a oni nas olali,,, ;/
    demon666 zapomniałes dodać o "beast'i" która wysunęła się z "pod ziemi" podczas kawałku "The number of the beast" Wielki byk siedzący po turecku kręcący głową z swiecącymi oczyma, wysoki na 6m. Eddie był jescze większy- robił wrażenie. Efekty świetle jak i pirotechnika GENIALNE!! Tylko nagłośnienie troche szwankowało i pod sceną niebyło nic słychać... Ale ogólnie koncert zajebisty !!!!!!
    Iron Maiden zagrali:
    Hallowed by thy name
    The Trooper
    Phantom of the opera
    Runnig free
    Sanctuary
    Prowler
    Iron Maiden
    Remember Tomorrow

bycmoże nie wymieniłem wszystkich zagranych przez nich kawałków, ale tylko tyle pamiętam.

Na początku kiedy przyjechałem ochrona ogłosiła że nie wolno wnosić żadnego picia na stadion, po namowach dyrekcja Mysic pozwołiła na picie w kartonach. Po 2 godzinach pozwolono na wniesienie picia TYLKO w plastikach ZAMKNIĘTYCH. Aparaty wnosić również zabronili. Ale akcja "bułka" wyszła elegancko. Kolega przemycił w chelbie 2 aparaty

Gdzie Ty widziałeś mineralke za 15 zł? Na terenie stadonu można było kupić kubek 0.4 l wody mineralnej w cenie 3 zł, lub taki sam kubek coli 5 zł... masakra... naszczęsice miałem 3 l wody, z czego wypiłem 5l :P

PS. Byłem jednym z pierwszych osób, które dostały opaski na sektor przy scenie!

PS2. Koledze odbiła się pałeczka perkusisty Iron Maiden od ręki...

PS3. Nie obyło się bez przygód: jadąc z Katowic do Chorzowa tramwajem ten zaczoł się dymić tak jakby ktoś obok pałiby gume. Dalej poszlimy pieszo

Ja kierowałem jakąś miłą parkę metali, bo chcieli jechać na stadion autobusem 48.. skierowałem ich od razu na tramwaj. Nie miał ktoś tu takiej przygody? Może to był jeden z Was.

ja byłem na płycie 2 przy barierce i w przerwie miedzy Nightwishem a Maidenami jakas miła laseczka dała mi czarna opaske z buźkami , ryłem sie pod prad przez tłum 2 płyty potem tylko do bramki i tak oto sie dostałem na płyte przed scena. Byłem ok 5-8 m od sceny gdy pałeczka leciała prosto na mnie tłum poszedł do tyłu i wyjebalismy jakies 200 osób lizało glebe no i 3 osoby lezały na mnie.Musze sie pochwalic ze ja zaintonowałem Fear of the dark jako pierwszy i pokazywałem im koszulke ale nie zagrali z czego jestem strasznie niezadowolony

Uprawnienia umieszczania postów