-
sonada dla kobiet
tera tak na powaznie ile jest dziewczyn "kobiet" ;p siedzacych w terrarystyce napiszcie cos ile macie lat jak sei zaczelo w waszym przypadku i od czego zaczynalyscie
wyniki zostano oficjalnie opublikowane ;p we wtrorek prosze o wysoka frekwencje pozdro
-
Re: sonada dla kobiet
a to jest jakies przesłuchanie czy zbierasz jakies oferty matrymonialne ?!
to moze zróbmy statystyki kobiet, mężczyzn, UFO, i innych.
jak będą nasze kobitki pisać to się dowiemy ile ich jest, a nie będziemy jakieś ankiety przy badania przeprowadzać.
-
Sam ciekaw jestem.... znam pięć
-
-
ja czesto zmieniam nicki wiec posty sie dal mnie nie licza nie maja dla mnie znaczenia a wspolczuje tym dal ktorych sie licza
-
Zaczęło się od kędziorzycy, która miała mnie z arachnofobii uleczyc ;>
Ps. Jak na spotkaniu AA ;P
-
Coś ta frekwencja nie dopisuje
U mnie zaczęło się wszystko od legwana- Doriana, a potem przyszła kolej na inne gady, pajączki, modlichy itd
-
U mnie zaczęło się od straszyków, potem doszły jaszczurki, ptaszniki, modlicha, planuję w najbliższym czasie kupić skorpa a kiedyś może jakieś skolopendry i węża
-
a u mnie zaczelo sie od mojego chlopaka...
-
u mnie najpierw były różne akwaria, później był pierwszy wąż (zbożówka), następnie pająk b.smithi, później kędziorek( jest juz u mnie 6 lat), gekon lamparci, wąż amurski, legwan zielony, platany i różne wode stworzenia (aksolotle itd....), dalej pyton królewski i w najbliższej przyszłości boa constrictor.... pozdrawiam Agnieszka!
Uprawnienia umieszczania postów