Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: sonada dla kobiet

sonada dla kobiet

tera tak na powaznie ile jest dziewczyn "kobiet" ;p siedzacych w terrarystyce napiszcie cos ile macie lat jak sei zaczelo w waszym przypadku i od czego zaczynalyscie
    wyniki zostano oficjalnie opublikowane ;p we wtrorek prosze o wysoka frekwencje pozdro

cage
    Guest

Re: sonada dla kobiet

a to jest jakies przesłuchanie czy zbierasz jakies oferty matrymonialne ?!
    to moze zróbmy statystyki kobiet, mężczyzn, UFO, i innych.

jak będą nasze kobitki pisać to się dowiemy ile ich jest, a nie będziemy jakieś ankiety przy badania przeprowadzać.

Sam ciekaw jestem.... znam pięć

Czarna Mamba
    Guest

Oki, napiszę. Zaczęło się od Brachypelma smithii czyli Ludwika, całkiem niedawno bo przybył do mnie pod koniec marca. A potem pojawiły się inne pajączki. Niedługo przybędzie kolejny maluch. Od jakiegoś czasu posiadam też bandę ślimaków Achatina achatina. A co do tej dziwnej sondy i komentarzy, niektóre kobitki pracują i z tego względu nie mają za dużo czasu aby się poudzielać na forum . Poza tym bez sensu powtarzać albo potwierdzać czyjeś wypowiedzi tylko po to aby sobie nabić licznik postów.
    Pozdrawiam ciekawskich terrarystów

ja czesto zmieniam nicki wiec posty sie dal mnie nie licza nie maja dla mnie znaczenia a wspolczuje tym dal ktorych sie licza

Zaczęło się od kędziorzycy, która miała mnie z arachnofobii uleczyc ;>

Ps. Jak na spotkaniu AA ;P

Coś ta frekwencja nie dopisuje
    U mnie zaczęło się wszystko od legwana- Doriana, a potem przyszła kolej na inne gady, pajączki, modlichy itd

U mnie zaczęło się od straszyków, potem doszły jaszczurki, ptaszniki, modlicha, planuję w najbliższym czasie kupić skorpa a kiedyś może jakieś skolopendry i węża

ancur
    Guest

a u mnie zaczelo sie od mojego chlopaka...

u mnie najpierw były różne akwaria, później był pierwszy wąż (zbożówka), następnie pająk b.smithi, później kędziorek( jest juz u mnie 6 lat), gekon lamparci, wąż amurski, legwan zielony, platany i różne wode stworzenia (aksolotle itd....), dalej pyton królewski i w najbliższej przyszłości boa constrictor.... pozdrawiam Agnieszka!

Uprawnienia umieszczania postów